Betöltés...

Tunika ing

Ár: 11.988 Ft

Csodás tunikák 

A tunika egy sokoldalú ruhadarab, ami rengeteg stílusban és fazonban kapható. Tökéletes választás alkalmi és elegáns viseletre is.


A tunika ing egy kényelmes és praktikus viselet, ami farmerrel, leggingsszel vagy szoknyával is hordható. A tunikák sokféle anyagból készülnek, így biztosan találsz olyat, ami tökéletes az időjáráshoz.


Az elegáns tunika tökéletes választás egy üzleti ebédre vagy egy esti rendezvényre. A tunika ruha egy kényelmes és stílusos viselet, ami önmagában is megállja a helyét. A tunika moletteknek is remek választás, hiszen elrejti a hibákat és kiemeli az előnyöket.


A divatos tunika mindig naprakész a legújabb trendekkel. A nyári tunika lenge anyagból készül, így ideális a meleg napokra. A női tunika sokféle színben és mintában kapható, így biztosan találsz olyat, ami illik a stílusodhoz.


A tunika ruha egy kényelmes és stílusos viselet, ami önmagában is megállja a helyét. A tunika sokféle anyagból készül, így biztosan találsz olyat, ami tökéletes az alkalomhoz.


Tippek a tunika viseléséhez:



Válassz megfelelő anyagot: A nyári napokra válassz lenge anyagból készült tunikát, míg a hűvösebb napokra vastagabb anyagból készült tunikát.
Kiegészítők: A tunikát kiegészítheted egy övvel, nyaklánccal, fülbevalóval vagy karkötővel.
Nadrág vagy szoknya: A tunikát viselheted nadrággal, leggingsszel vagy szoknyával is.
Cipő: A tunikához viselhetsz szandált, bokacsizmát vagy magassarkút.
Hajviselet: A tunikához tökéletes választás a konty, a copf vagy a kiengedett haj.


Ne félj kísérletezni a tunikákkal! Sokféle stílusban és színben kaphatóak, így biztosan találsz olyat, ami tökéletesen illik hozzád.



Tovább
Tulajdonságok
Milyen: Női
Ruhakereső: Felsők, pólók, pulóverek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Tunika ing" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések