Betöltés...

Fordítva összecsukható esernyő, fekete

Ár: 3.390 Ft




A befelé hajtható esernyő nagyon funkcionális és innovatív megoldás. Ez lehetővé teszi, hogy elkerülje a ruhák vagy az autóbelső átázását.
Kétrétegű anyagból készült, amely jobb védelmet nyújt eső és szél ellen. Nagy előnyt jelentenek az anyagréteg alá rejtett vezetékek, amelyek erősebb szerkezetet adnak az esernyőnek, és szélállóbb.
Ráadásul szerkezetének köszönhetően az esernyőt függőlegesen is elhelyezhetjük anélkül, hogy a falnak kellene támasztania.
Az esernyő fogantyúja masszív, kellemes tapintású anyagból készült, C-alakú vonalvezetése pedig nagy szabadságot ad, mert a kibontott esernyőt az alkaron támaszthatjuk, a kézben pedig használhatjuk például a telefont.
Az esernyő kibontása után a külső része klasszikus fekete színű, belül pedig ízléses, színes nyomat található, amely javítja a hangulatot a felhős, esős napokon. Összecsukás után a színes nyomat az esernyő felső oldalán található.
Az esernyő színes oldala speciális perforációval van ellátva, amely lehetővé teszi a gyors száradást. Az egész szerkezet nagyon könnyű és ellenáll az időjárási viszonyoknak.





TULAJDONSÁGOK:





Jó minőség
Cseppmentes
Dupla anyagú
Megerősített szerkezet
Funkcionális fogantyú
Könnyen nyitható
Tépőzáras
Álló
Kívül fekete szín
Méretek: 105cm x 80cm






Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.02
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Fordítva összecsukható esernyő, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: