Betöltés...

Magas derekú rövidnadrág, sportoláshoz, jógázáshoz, edzéshez

Ár: 2.250 Ft

Magas derekú rövidnadrág, sportoláshoz, jógázáshoz, edzéshez
Fedezd fel a legújabb push-up rövidnadrágunkat, ami újradefiniálja a kényelmet és stílust.
Ez a forradalmi darab nem csak formásítja a lábaid és a hasad, hanem célzott kompresszióval tökéletesítette a kialakítását, hogy extra határozottságot adjon a hátsó résznek.
Maximális nyújtást biztosít, ami elengedhetetlen egy rövidnadrág kényelmes felhúzásához. A nylon biztosítja a szükséges kompressziót és légáteresztő képességet, míg a spandex rugalmasságot ad.
Ezáltal a rövidnadrágunk ideális társ a futáshoz, fitneszhez vagy akár az edzőteremben végzett gyors és intenzív mozgásokhoz.
A 4-Way Stretch technológiával ellátott Nylon Fiber/Spandex anyagának köszönhetően garantált a szabadság és a rugalmasság minden mozdulatban.
Emellett ez a rövidnadrág nem gyűrődik, nem korlátozza a mozgást, átlátszatlan, izzadságelnyelő és légáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik.
A varratmentes kialakítás javítja a teljesítményt, míg a kompresszió célzottan formálja a testet, így biztosítva egy nőies és formás megjelenést. Próbáld ki ezt a stílusos és funkcionális darabot, és élvezd a sportolás minden percét!
Tulajdonságok:

Többféle szín közül választhatsz: barna, piros, sötétzöld, szürke, világszöld
Méret: egy méret
Rugalmas anyag
Anyaga: 80%nylon és 20%spandex

 Amennyiben ettől az eladótól még ma további termékeket vásárolsz (https://www.lealkudtuk.hu/sad-logisztikai-kft-p22124361), ők nem fognak neked további szállítási díjakat felszámolni a csomagküldésnél. A rendeléseknél feltüntetett további szállítási díjakat ne vedd figyelembe.

Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.22
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Magas derekú rövidnadrág, sportoláshoz, jógázáshoz, edzéshez" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: