Betöltés...

Dollcini, elegáns iskolatáska, hátizsák, stílusos hétköznapi táska, Travel, College iskolai táska,425461, kék

Ár: 11.190 Ft

2023.04.04 Frissítés Minden diák iskolatáska véletlenszerüen kap egy írószerkészletet.

?【Méret】- 32L x 18W x 45H; egyszarvú elemnyomattal, elegáns és álomszerű megjelenést kölcsönöz neki, ez a rózsaszín aranyos hátizsák tökéletes iskolai használatra, nagy rekesszel benne, tárolhatja a gyerekeknek 3 hüvelykes iratgyűjtőt, rágcsálnivalót, ebédlőtáskát és könyvet, tökéletes tizenéveseknek. lányok és gyerekek iskolába, óvodába, óvodába, általános iskolába, bevásárláshoz, napközibe, utazáshoz, kempingezéshez, kirándulásokhoz, aludni a nagymamánál és még sok máshoz!
?【Kiváló minőségű anyag】 - Nem mérgező és szakadásálló, nagy sűrűségű, vastagított Oxford kendő. Vízálló szövet védi holmiját a nedvességtől. Ergonomikus kialakítás, S-alakú, állítható, légáteresztő vállpántok, párnázott hátlap, habszivacs könnyítő fogantyú és mellcsat megkönnyítik gyermeke vállát, hátát és kezét.
?【Nagy kapacitás】- Fő szoba belső zseb + külön réteg laptop és iPad számára + elülső zseb + oldalzseb + hátsó lopásgátló zseb. Kiválóan alkalmas könyvekhez, aktákhoz, jegyzetfüzetekhez, tankönyvekhez, iratgyűjtőkhöz és mindennapi tárgyakhoz, tollakhoz és kártyákhoz, kiegészítőkhöz, vizes palackokhoz és esernyőkhöz.
?【Egyedi dizájn】- Az elülső zseb egyedi, 180 fokban nyitható kialakítása: 4 hálós zsebbel, 1 cipzáras zsebbel és 4 tollnyílással, megkönnyítve a tárgyak elérését. A lányok rózsaszín iskolatáskája iskolatáskaként, napi táskaként, alkalmi hátizsákként is használható. Ez a tökéletes karácsonyi vagy születésnapi ajándék lányának, unokahúgának és sok másnak. Kisfia imádni fogja ezt az aranyos és funkcionális iskolatársat.

Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Dollcini, elegáns iskolatáska, hátizsák, stílusos hétköznapi táska, Travel, College iskolai táska,425461, kék" című hirdetést látja. (fent)