Betöltés...

Speedo Fastskin LZR Ignite Úszónadrág Férfiaknak, Fekete, AU 20-as Méret

Ár: 39.990 Ft

A Speedo Fastskin LZR Ignite férfi úszónadrág, fekete színben, AU 20-as méretben. Anyaga 75% nylon és 25% spandex, ami kompressziós hatást biztosít versenyzés közben. A húzózárú kialakítás és a szilikonos derékrész növeli a kényelmet és a bőrrel való kapcsolat simaságát. A képek illusztrációk, a termék a valóságban kissé eltérően nézhet ki.

A Speedo Fastskin LZR Ignite úszónadrág kifejezetten versenyzők igényeire szabva készült, AU 20-as méretben és klasszikus fekete színben. A 75% nylon és 25% spandex anyagösszetétel garantálja a testhez simuló, mégis kényelmes kompressziót, amely támogatja a teljesítményt anélkül, hogy korlátozná a mozgásszabadságot. A nadrág kialakítása magában foglalja a Speedo legpuhább Fastskin derékrészét szilikonos megerősítéssel, amely még a legintenzívebb versenyek során is optimális illeszkedést és kényelmet nyújt.



Anyag: Magas nylon és spandex tartalom biztosítja a rugalmasságot és a tartós forma megtartását.

Komfort: A szilikonos derékrész és a húzózárú kialakítás fokozza a kényelmet, a lábszárakon elhelyezett szilikonos tartások pedig a megfelelő illeszkedést segítik elő.

Technológia: A kompressziós szövet és a belső dupla rétegű, szigetelt panelek javítják a hidrodinamikát és segítik a versenyző teljesítményének maximalizálását.

Tartósság: A Speedo által kifejlesztett anyagok és a precíz tervezés hosszú távú használatot garantál, megőrizve a nadrág formáját és funkcióját.

Felhasználás: Ideális választás mind edzéshez, mind versenyekhez, különösen azok számára, akik a legmagasabb teljesítményt szeretnék elérni.

A képek illusztrációk, a termék a valóságban kissé eltérően nézhet ki.



A Speedo Fastskin LZR Ignite úszónadrág tökéletes választás azok számára, akik a versenyek során is maximális teljesítményre törekednek, miközben nem kell lemondaniuk a kényelemről. A fejlett technológiák és a magas minőségű anyagok biztosítják, hogy minden fordulónál a legjobbat hozhassák ki magukból.

(A mérettáblázat incsben mérendő.)


Tovább
Tulajdonságok
Milyen: Férfi
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Speedo Fastskin LZR Ignite Úszónadrág Férfiaknak, Fekete, AU 20-as Méret" című hirdetést látja. (fent)