Betöltés...

Eastpak Tolltartó BENCHMARK SINGLE EK37224M

Ár: 2.094 Ft

Eastpak Tolltartó BENCHMARK SINGLE EK37224M
  Ebben a tolltartóban a divat és a funkció ötvözi egymást. Egy fő cipzáros résszel van ellátva, amibe kényelmesen lehet pakolni. Tartós vászon anyaga ideálissá teszi mindennapi iskolai használatra. Eastpak mintával díszítve.
Anyag: poliészterMéret: 20,5x6x7,5 cmSzín: kék
A vállalatot 1952-ben Monte Goldman alapította Canvas Products USA Inc. néven. Elsősorban katonaság számára készítettek hátizsákokat, kabátokat. A hetvenes évek közepén nyitott a cég az egyetemisták felé, pénztárcákkal, párnázott hátizsákokkal. . Az Eastpak név ekkor alakult ki. Későbbiekben tolltartók gyártásba is kezdtek. Az Eastpak volt az első vállalat, aki kerekes poggyászt gyártott a nagyközönség számára. 1980-ban új partner csatlakozott, melynek köszönhetően a merész szín és formavilág került előtérbe, így tudott piacvezetővé válni a kilencvenes évekre.2000-ben a ruhagyártó óriás a VF Corporation megvásárolta a márkát.
A megjelenített leírások tájékoztató jellegűek, a fényképek illusztrációk, kérjük amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése merül fel, keresse bizalommal kollégáinkat! Az esetleges eltérésekből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!

Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Eastpak Tolltartó BENCHMARK SINGLE EK37224M" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: