Betöltés...

Fűthető mellény - M méret - USB - 9 zóna - 3 zseb - uniszex - fekete

Ár: 9.790 Ft

Fűthető mellény - M méret - USB - 9 zóna - 3 zseb - uniszex - fekete
Ön sem szeret fázni a téli mínuszokban? Fűthető mellényünk remek megoldást nyújt!
Termékünket sportos stílusban tervezték. Divatos steppelt szabásának köszönhetően bizonyára mindenkinek tetszeni fog. Tökéletesen alkalmazkodik a testhez, és mindenekelőtt megakadályozza a hőveszteséget. A belső zsebben USB-tápkábel található, csatlakoztathatja például powerbankhoz. A mellény külső része 100% nylonból készült. Ezt az anyagot nagy tartósság jellemzi, és megakadályozza a gyűrődést. Könnyű és gyorsan szárad. A bélés 100% poliészter, amely hatékonyan véd a szél és a hideg ellen. A fűtési rendszert bármely, A típusú USB-porttal rendelkező powerbank táplálja (nem tartozék). Oldalzsebében tárolható (beépített tápkábellel). Miután csatlakoztatta a kábelt a powerbankhoz, nyomja meg egy pillanatra a mellény bal oldali, felső részén található gombot a fűtési folyamat elindításához.
3 különböző fűtési mód közül választhat, melyek lehetővé teszik a fűtési intenzitás beállítását saját preferenciáihoz vagy az aktuális időjárási viszonyokhoz. A fűtőpatronok elrendezésének köszönhetően az egész törzse hatékonyan felmelegszik.
A termék jellemzői:

Méret: 72 x 54 cm
Szín: fekete
Anyaga: nylon/poliészter
Nem: uniszex
Zsebek száma: 3
Tápegység: USB
Szélessége a hónalj alatt: 54 cm
Teljes hossza: 72 cm
Súlya: 276 g


Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Cipők, lábbelik
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Fűthető mellény - M méret - USB - 9 zóna - 3 zseb - uniszex - fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: