Betöltés...

Katonai túra hátizsák XL, zöld, 35 literes

Ár: 11.890 Ft

Katonai túra hátizsák XL, zöld, 35 literes
35 literes - a hátizsák 5 kamrából áll. A fő rekeszben egy egészen az aljáig kiterjesztett cipzár található, ami jelentősen megkönnyíti mind a csomagolást, mind a kiszedést . Belül egy kisebb cipzáras zseb és egy hálós válaszfal található. A második nagy rekesz belsejében egy kis dupla zseb található, rávarrt hálóval, 2 rekesszel. Külső felsőrész, kis zseb. Külső alsó, nagyobb zseb - belül van egy kis dupla zseb, rávarrt hálóval, 5 rekesszel. A hátizsák külső oldalán tépőzáras válaszfal található , amely tökéletes a hidratáló rendszer - ivóvíz - szállítására.GYORSAN ZÁRÓ HÁTIZSÁK RENDSZER - a hátizsák hordozórendszerrel rendelkezik, mely profilozott vállpántokból áll, gyorscsatokkal, praktikus megoldás, és a hátizsák azonnali ledobására szolgál. Felelős a stabil átvitelért a profilozott vállpántok, a mellkasi öv és a levehető csípőöv zökkenőmentes beállítása - az öv lehetővé teszi a gerinc és a vállak tehermentesítését hátizsák hordozása közben - az összes súly a csípőre összpontosul . A hátizsák elején és a vállpántokon használható PALS szalagok , amelyek lehetővé teszik a felszerelés rögzítését a MOLLE rendszerben - ez lehetővé teszi további zsebek beépítését.TELJES BEÁLLÍTÁS - az oldalfalakon, a hátizsák alján és felső részén csattal rögzíthető állítható pánt található - ez a hátizsák összenyomására szolgál. A hátizsák pántjainak lerövidítése lehetővé teszi a simítást, például amikor a fő rekesz gyakorlatilag üres, és csak a kisebb zsebek vannak tele. Az állítható hevederek hasznosak lehetnek a hordozott felszerelés rögzítésekor is, pl.: szőnyeg, sátor stb.MEREVÍTÉS - a hát- és vállpántok merevítettek, levegőt átengedő hálóval borítják, ami a rezgéseket is nagymértékben csillapítja - ez különösen fontos a hosszú utak során. A hátizsák tartós, vízálló anyagból készült, ellenáll a szakadásnak és a kopásnak. Belül gumival van bevonva, ami megvédi a víz behatolásától.

zöld szín
Anyaga: nylon / poliészter 600D
űrtartalom: 35l
méretek (hossz / szélesség / magasság): 29/37 / 55 cm
a készlet súlya: 1 kg

A 35 l-es katonai túlélő hátizsák egy olyan modell, amely mindenki számára tökéletes illeszkedést biztosít! Tökéletes a hegyi kirándulásokhoz, de nem csak, a hátizsák mindennapi használatra is használható, pl. iskolába. Tartós, vízálló anyagból készült, ellenáll a szakadásnak és a kopásnak. A hátizsák fogantyúval rendelkezik, amely kényelmes hordozást tesz lehetővé.
Az oldalfalakon, a hátizsák alján és felső részén csattal rögzíthető állítható pánt található - ez a hátizsák összenyomására , pontosabban a tartalom figyelembevételével a kapacitás csökkentésére szolgál. A hátizsák pántjainak lerövidítése lehetővé teszi a simítást, például amikor a fő rekesz gyakorlatilag üres, és csak a kisebb zsebek vannak tele. Ez lehetővé teszi, hogy a hátizsák stabil maradjon, és nagyban befolyásolja a használatát. Az állítható hevederek hasznosak lehetnek a hordozott felszerelés rögzítésekor is, pl. kabátok, szőnyegek, sátrak, terephálók, stb. A heveder fém gyűrűkkel is rendelkezik, amelyek segítségével például iránytűt stb.
A használat kényelmét és kényelmét is befolyásolja a hátoldalon található szellőzőháló - nemcsak kiváló szellőzést biztosít, hanem garantálja a hátizsák merevségét, csökkenti a rezgéseket, ami különösen fontos a hosszú utak során.
A hátizsák hordozórendszerrel rendelkezik, amely profilozott vállpántokból áll, gyorskioldó csatokkal , praktikus megoldás, és a hátizsák azonnali ledobására szolgál. Felelős a stabil átvitelért a profilozott vállpántok, a mellkaspánt és a levehető csípőöv sima beállítása - az öv lehetővé teszi a gerinc és a vállak tehermentesítését hátizsák hordozása közben - a teljes súly a csípőre összpontosul.
fő rekesz, belül egy kisebb cipzáras zseb és hálós válaszfal találhatómásodik nagy rekesz, belül van egy kis dupla zseb, rávarrt hálóval 2 rekesszelfelső külső, kis zsebkülső alsó, nagyobb zseb - belül van egy kis dupla zseb, rávarrt hálóval, 5 rekesszelTépőzáras hátsó rekeszA fő rekeszben egy egészen az aljáig kiterjesztett cipzár található , ami jelentősen megkönnyíti mind a csomagolást, mind a kiszedést.
A két fő rekeszben hálózsák, élelmiszerek, ruhák találhatók, a hálós rekesz pedig tökéletes lesz térképek és különféle jegyzetek tárolására . A hátizsák elején található kisebb zsebek jól használhatók kisebb dolgok szállítására, amelyek "kéznél vannak". Lehetővé teszik olyan felszerelések tárolását, mint a kamera, kamera, telefon, valamint dokumentumok és kulcsok. A hátizsák külső oldalán egy tépőzáras válaszfal található, amely tökéletes a rendszer hidratálása - ivóvíz szállítására.
A fő rekesz dupla cipzárral záródik , mindegyik cipzár kényelmes cipzárral rendelkezik, aminek köszönhetően a zárás és nyitás sima.
A hátizsák elején és a vállpántokon PALS szalagok találhatók , amelyek lehetővé teszik a felszerelés rögzítését a MOLLE rendszerben - ez lehetővé teszi további zsebek beépítését.
A hátizsákhoz tartozik egy szabad tábla, amely a hátizsák elejére rögzíthető.
1. MEREVÍTETT ÉS ÁLLÍTHATÓ HÁT2. RÖGZÍTÉS RETESSZEL3. KÜLSŐ ZSEB4. RÖGZÍTÉS CIPZÁRRZAL

Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Katonai túra hátizsák XL, zöld, 35 literes" című hirdetést látja. (fent)