Betöltés...

Univerzális futómellény, hátizsák - mobiltelefon tartóval - MS-956

Ár: 3.490 Ft

Univerzális futómellény, hátizsák - mobiltelefon tartóval - MS-956 A futómellény kiváló választás mindazok számára, akik szeretnek futni és biztonságosan szeretnék végezni a sporttevékenységet. Ez a könnyű és légáteresztő mellény segít növelni a láthatóságot és a biztonságot a futás során, különösen rosszabb fényviszonyok között vagy sötétedés után. A futómellény állítható méretű és könnyen igazítható az egyéni igényekhez, így kényelmesen illeszkedik a viselőjére. Ideális kiegészítő minden futó számára.

Méretek: Egy méret (állítható)
Anyag: Légáteresztő és tartós anyagból készült (a pontos anyagösszetétel az termék leírásában található)
Szín: Fekete + Neon sárga
Biztonsági jellemzők: A futómellény felszerelt fényvisszaverő csíkokkal, amelyek fokozzák a láthatóságot sötétben vagy rossz fényviszonyok között. Ezáltal segít másoknak és közlekedőknek észrevenni a futót, minimalizálva a balesetek kockázatát.
Kényelem: Az állítható méret lehetővé teszi a futómellény testre szabott illeszkedését, és biztosítja a kényelmes viselést. A légáteresztő anyagnak köszönhetően a mellény jól szellőzik, így hűvösen és kényelmesen tartja a viselőjét a futás során.
Használat: Húzza fel a futómellényt a testre, és igazítsa az állítható pántokat a megfelelő méretre. A mellényt viselje a futás során, hogy növelje a láthatóságot és biztonságot.
Csomag tartalma: 1 db Futómellény

A futómellény kiváló eszköz a futás biztonságának és láthatóságának növelésére. A fényvisszaverő csíkok és a neon sárga szín segítenek, hogy könnyebben észrevegyék a futót, különösen sötétben vagy rossz fényviszonyok között.

Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Univerzális futómellény, hátizsák - mobiltelefon tartóval - MS-956" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: