Betöltés...

Thermo Socks Turmalinos önmelegítős zokni - 1pár

Ár: 2.190 Ft

Thermo Socks Turmalinos önmelegítős zokni - 1pár

Serkenti a vérkeringést mérsékli a lábfájást  enyhíti a duzzanatot  kellemes meleg érzést biztosít  sétához, sportoláshoz, alváshoz is kiváló komfortos anyagú apró turmalin ásványi kövekkel  univerzális méret (37-44)  fantasztikus árelőny Ne fázzon többé a lábad: önmelegítő zoknival nem fogsz vacogniThermo socks turmalinos zokni - természetes megoldás a hidegre minden korosztálynakKészülj a hideg időre: itt egy szuper trükk fázós lábak ellen!Neked is gyakran fázik a lábad? Ismerős, amikor egy hosszú nap után hazaérve átjár a hideg? A hideg láb érzés nem csupán kellemetlen, de az állandó fázás miatt a koncentrációd is csökkenhet, és az egész napodat tönkreteheti.
Ha Te is gyakran érzed úgy lábaidat, mint egy jégtömb, netán duzzanattól, fájdalmaktól is szenvedsz, akkor itt az ideje változtatni.
Ismerd meg a Thermo Socks melegítő zoknit, a forradalmian új megoldást a hideg lábak érzésére! A Thermo Socks mindazt megadja a lábadnak, amire szükséged van a zord őszi-téli napokon.
Thermo socks - önmelegítő zokni turmalin kövekkel, hogy többé ne fázzon a lábad
Az új melegítő zoknival kellemes melegséget nyújthatsz lábaidnak, javíthatod a keringést és csökkentheted a fájdalmakat is. Végre egy igazán hasznos vívmány, ami védelmet nyújt a kellemetlen hideg ellen.
Akár pihensz, otthon tartózkodsz vagy a szabadban sétálsz, netán téli sportolsz, ez a különleges zokni nélkülözhetetlen lesz számodra!
Ints búcsút a vacogásnak és a didergésnek, tapasztald meg a Thermo Socks nyújtotta melegítő hatást és páratlan komfortot! Ne várd meg, míg teljesen átfagysz: készülj fel a zimankós napokra és biztosítsd lábaidnak a mindig megfelelő hőmérsékletet, kerüld el a megfázást.
Mitől ilyen hatékony?
A Thermo Socks-ra apró turmalin ásványi köveket illesztettek, melyek járás közben természetes hőt bocsátanak ki. A parányi dudorok kellemes bizsergéssel töltik el átfagyott testrészedet. A hő átjárja és felmelegíti a lábad, miközben stimulálja a vérkeringést és enyhíti a duzzanatot.
Az eredmény? Melegebb, kényelmesebb lábak, amelyek egész nap frissek és fáradtság-mentesek maradnak.
A zokni kialakítása illeszkedik lábaid ívéhez, így a melegítő rész közvetlen talpad bőréhez kerül.
Mire képes még a zokni?
A Thermo Socks nem csak a lábaid felmelegítésére szolgálhat. Az akupresszúrás pontok stimulálásával segít feloldani a stresszt, növeli az állóképességedet és javítja az általános jólétedet. A turmalin ásványok elektromos potenciális töltést tudnak generálni, amely a negatív ionok segítségével képes lehet enyhíteni a szervezet gyulladását.
Ráadásul a zokni anyaga, a poliészter pamut turmalinnal, nedvességelvezető tulajdonsággal is rendelkezik, ami tovább növeli a kényelmet és csökkenti a kellemetlen szagokat.
Mindezek a jótékony hatások egyetlen zokniban, amit otthonodban, munkahelyeden, vagy sportolás közben is viselhetsz.
A melegítő zokni bármilyen tevékenységnél hű társad lesz
Hogyan kell használni?
A turmalinos melegítő zokni használata rendkívül egyszerű. Kövesd az alábbi lépéseket a legjobb eredmények elérése érdekében:
Viselés: húzd fel a zoknit a lábadra, mint bármely más zoknit. A Thermo Socks-ot turmalin köves oldalával befelé kell viselni (lásd a képen). Győződj meg róla, hogy a zokni jól illeszkedik a lábadra, különösen a talp területén, ahol a turmalin található.
Időtartam: a javasolt viselési idő naponta legalább 2-3 óra. Viseld a zoknit otthon, munka vagy alvás közben bármikor, amikor szükséged van egy kis extra melegre és lábmasszázsra.
Tisztítás: tisztítsd a zoknit kézzel, langyos vízben. Ne használj súrolószert vagy mosószert. Hagyd a zoknit természetes módon megszáradni.
Gyakoriság: használd a zoknit rendszeresen a legjobb eredmények elérése érdekében. A turmalin ásvány természetes hőtermelése segít melegíteni a lábad és javítani a vérkeringést.
Megjegyzés: Ha bármilyen kellemetlenséget érzel a zokni viselése közben, azonnal vedd le és konzultálj orvossal. A turmalinos melegítő zokni nem helyettesíti az orvosi tanácsot vagy kezelést.A zoknit hölgyek és urak is bátran használhatják, univerzális méretben (37-44-ig) elérhető. Komfortos, tartós pamut és poliészter szövetből készült, önálló zokniként, valamint plusz melegítő zokniként is hordható pl. téli zokni vagy harisnya alatt.

Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Cipők, lábbelik
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Thermo Socks Turmalinos önmelegítős zokni - 1pár" című hirdetést látja. (fent)