Betöltés...

Dollcini, női kézitáskák, divatos női táskák, PU bőr táskák, alkalmi táskák, női, utazási, munka, napi, 42 x 32 x 12 cm

Ár: 14.990 Ft

Ez a laptop hátizsák kiváló minőségű nylonból készült, amely vízálló és tartós. A fekete és a khaki egyaránt alkalmas férfiak és nők számára, elegáns és stílusos. Ez a számítógépes táska könnyű laptop hordtáskaként és munkatáskaként is használható.
NAGY KAPACITÁS: A laptop hordtáska 3 osztott rekesszel rendelkezik, hogy minden napi igényt kielégítsen. A nagy műszaki rekeszben egy 15,6 hüvelykes laptop, 15 és 14 hüvelykes Macbook, 12,9 hüvelykes iPad és egyéb technikai kiegészítők találhatók. Két elülső zsebében kényelmesen tárolhatod a mindennapi szükségleteidet. A nagy tárolórekesz lehetővé teszi a könyvek és útlevelek rendszerezett tárolását
Kényelmes és kényelmes: A laptoptáskát poggyászpánttal tervezték, így könnyen hordozható. Ezenkívül a laptop aktatáska könnyen rögzíthető a kocsihoz vagy a poggyászfogantyúhoz, megkönnyítve az utazást és az üzleti utakat, bárhol is van.
TÖBB ALKALOMMAL KAPCSOLATOS HASZNÁLAT: Ez a bájos és stílusos laptop hordtáska tökéletes mindennapi használatra vásárláshoz, irodai, üzleti, munkához, hétvégékhez, szabadtéri tevékenységekhez, utazáshoz, edzőteremben, kempingezésben stb. Szép méret, tökéletes nőknek és felnőtteknek.
Az állítható és levehető vállpántnak köszönhetően válltáskaként, kereszttáskaként is hordhatod, a kettős felső fogantyúk pedig kézitáskaként vagy elegáns munkahelyi táskaként is hordozhatók.

Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Dollcini, női kézitáskák, divatos női táskák, PU bőr táskák, alkalmi táskák, női, utazási, munka, napi, 42 x 32 x 12 cm" című hirdetést látja. (fent)