Betöltés...

Dollcini, férfi utazótáska, utazás/munka/divat, Fekete áfonya

Ár: 43.900 Ft

Sokoldalú: Használható válltáskaként vagy hátizsákként. A hátizsákban van egy független cipőrekesz, egy nedves és száraz elválasztó táska a mosáshoz és gargarizáláshoz, valamint egy USB- és fejhallgató-csatlakozó a telefon séta közbeni töltéséhez.
Nagy kapacitású kialakítás: ruhák, mobiltelefonok, pénztárcák, cipők, esernyők, laptopok, kulacsok és egyéb személyes tárgyak tárolására alkalmas, önálló laptop rekesszel.
【Tartós anyag】 Az alkalmi hátizsák kiváló minőségű vízálló és strapabíró Oxford szövetből készült, sima cipzárral és puha párnázással a napi tartósság érdekében. Professzionális irodai táska, ultravékony USB töltő aktatáska, nagy hátizsák egyetemistáknak és középiskolásoknak, alkalmas fiúk, lányok, tinédzserek és felnőttek számára.
[Nagy, rugalmas és tágas] Termék mérete: 33X20X55CM (hossz x szélesség x magasság) Súly: 1,8 kg.
Sűrített űrtartalom 25 liter. A teljesen kihúzott cipzár 30%-kal - 37 literrel növeli a csomagolóteret. Három fő zseb 7 belső rekesszel - párnázott laptoptáska x1, tablettáska x1, hálós rekesz x3, alaprekesz x2. A legjobb az egészben, hogy a hátsó lopásgátló zseb biztonságban tartja holmiját
【Több kézitáska】 A mindennapi hátizsákként használt pántok lehetővé teszik, hogy a hátizsákot a hátizsák fogantyúihoz és a rejtett hátizsák pántjaihoz rögzítse. Kényelmes külső USB-port Az utazási hátizsák beépített töltőkábele kényelmesebb módot biztosít a telefon töltésére, megszabadítva a kezét a powerbanktól.
【Ergonómikus kényelmi kialakítású utazási hátizsák】 A többpaneles légáramlási kialakítás extra párnázást biztosít a kényelem és a maximális háttámasz érdekében. Állítható derékpánt és légáteresztő hálós vállpántok rengeteg habszivaccsal a vállnyomás csökkentésére. Erős és tartós: Kiváló minőségű poliészter anyagból készült, könnyű és vízálló, kopás- és karcálló, fém lehúzó, cipzár nagyon sima és tartós.
Használható sportoláshoz, fitnesz táskákhoz, úszótáskákhoz, kerékpáros táskákhoz, hegymászótáskákhoz, hegymászótáskákhoz és különféle helyekre.

Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Dollcini, férfi utazótáska, utazás/munka/divat, Fekete áfonya" című hirdetést látja. (fent)