Betöltés...

Turista hátizsák, zöld, 26 L

Ár: 5.590 Ft


26 LITERES – a hátizsák 5 rekeszből áll. A fő rekeszben egy egészen az aljáig kiterjesztett cipzár található, ami nagyban megkönnyíti a bepakolást és a szállítást. Belül egy kisebb cipzáras zseb és egy hálós rekesz található. A belső második nagy rekeszben  egy dupla kis, bevarrt hálós zseb és 2 rekesz található. Külső felső kis zseb. Külső alsó,  nagyobb zseb - belül van egy dupla kis zseb, bevarrt hálóval és 5 rekesszel. A hátizsák külső oldalán tépőzárral zárható rekesz található, mely tökéletes hidratáló rendszer - ivóvíz - szállítására.  



RENDSZER - a hátizsák profilozott vállpántokból álló hordozórendszerrel rendelkezik, gyorskioldó csatokkal, ami praktikus megoldás, és  lehetővé teszi a hátizsák azonnali levételét .  A profilozott vállpántok, a mellkasi öv és a levehető  csípőöv finom állítása biztosítja a stabil hordozást - az  öv lehetővé teszi a gerinc és a vállak tehermentesítését a hátizsák viselésekor - a teljes súly a csípőre összpontosul. A hátizsák elején és a vállpántokon  PALS szalagok találhatók, amelyek lehetővé teszik a felszerelések rögzítését - ez lehetővé teszi további zsebek beépítését . 



TELJES BEÁLLÍTÁS - az oldalfalakon, a hátizsák alján és felső részén csattal rögzíthető állítható pánt található - ez a hátizsák összenyomására szolgál.  A hátizsák pántjainak lerövidítése lehetővé teszi, hogy lelapuljon, például amikor a fő rekesz gyakorlatilag üres, és csak a kisebb zsebek vannak tele . Az állítható pántok akkor is hasznosak lehetnek, ha felszerelést, például alvóbetétet, sátort stb.



MEREVÍTÉS - a hát- és vállpánt merevített, és levegőt átengedő háló borítja, ami a rezgéseket is jelentősen csillapítja - ez különösen fontos a hosszú utak során. A hátizsák  tartós, vízálló anyagból készült, ellenáll a szakadásnak és a kopásnak. Belseje gumival van bevonva, ami megvédi a víz behatolásától.





LEÍRÁS



Anyaga: nylon / poliészter 600D
űrtartalom: 26 l
méretei: 44 x 28 x 16 cm
súlya: 0,470 kg
súlya csomagban: 0,480 kg
TARTALOM:



hátizsák




Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Turista hátizsák, zöld, 26 L" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Öv