Betöltés...

Trizand téli szett 3 darabos készlet

Ár: 2.690 Ft


3 AZ 1-BEN TELJES KÖRŰ VÉDELEM A HIDEG ELLEN- A készlet tartalmaz egy sapkát, egy sálat és egy pár kesztyűt. Az egész egységes fekete színben pompázik, és az anyag, amelyből készült, meleg akril.
MULTI-SZEZONÁLIS - a sapkát, sálat és kesztyűt tartalmazó szett nemcsak télen, hanem a hidegebb tavaszi és őszi napokon is viselhető, ami univerzálisabbá teszi. A kényelmes szett kényelmes viseletet biztosít. A sapka védi a fejet, a sál pedig az arc vagy a nyak takarására használható.
UNIVERZÁLIS DIZÁJN - tökéletes bármilyen őszi vagy fagyos téli stílushoz. A sapka kissé bő, szépen illeszkedik, és kifelé fordítva állítható. A sállal együtt vagy külön-külön is viselheted. Egy extra pár kesztyű megvédi a kezeidet. Nőknek és férfiaknak egyaránt megfelel.
MULTIFUNKCIONÁLIS SÁL - a sál többféle funkciót is képes ellátni. Nyakfedőként viselhető, vagy átalakítható maszkká, arcpajzzsá vagy fejfedővé, az Ön igényeitől és az időjárási körülményektől függően.    


MŰSZAKI ADATOK



fekete szín
anyag: akril
Univerzális méret
sapka méretei: 24 x 21 cm
sál méretei: 37 x 29 cm
kesztyű méretei: 24 x 10 cm
súly: 224 g
súly a csomagban: 244 g


TARTALOM:



Sapka
Sál
Egy pár kesztyű


A sapka, sál és kesztyű szett praktikus és divatos megoldás a hideg napokra, amely megvéd a szél, a hideg és a fagy ellen.


Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Trizand téli szett 3 darabos készlet" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: