Betöltés...

WISPORT Gekon vadász övtáska

Ár: 22.980 Ft

A Wisport Gekon black egy övtáska , amelyet mindennapi apró tárgyak szállítására terveztek.

Tartós anyag
A táska erős technikai Cordura 500 szövetből készült , amelyet nagy kopásállóságot jellemez. Belül az anyag vízálló bevonattal van ellátva , hogy a felszerelésünk ne sérüljön eső vagy hóesés során.

Tágas kamra
A Wisport Gekon tágas fő rekesszel rendelkezik , amelyet egy betűvel borított kétoldalas cipzár rögzít . A kamrában 2 belső zseb található : az egyik cipzárral záródik, a másik nyitott, erős hálóból készült. A kamra belsejében lapos elasztikus szalag van felvarrva, amely lehetővé teszi a tartalom rendszerezését saját elképzelése szerint.

Rendezze készletét, ahogy akarja
A táskán két praktikus zseb található : az elülső cipzáras (belső hálós zsebbel és gumihurkokkal) és a hátulja (belül), ami a nehezebb hozzáférhetőség miatt tökéletes lesz iratok vagy pénztárca szállítására.

Állítható csípőöv
A táska kényelmes hordozását a kétoldalasan állítható csípőöv biztosítja, amely tartós és bevált Duraflex csattal van rögzítve . Az öv, ha teljesen ki van feszítve, akár 150 cm kerületet is elérhet. Szükség esetén a hordszíj is eltávolítható.

Szerkesztés Molle / Pals
A gekkó Molle / Pals rögzítőrendszerrel van felszerelve, így a táska hátizsákra vagy taktikai mellényre rögzíthető. A nejlon pántok fémkapcsokkal záródnak . Az elülső panelen két sor Molle heveder található, amely lehetővé teszi a karabiner rögzítését és a praktikus dolgok szállítását.

Az elülső tépőzáras panel lehetővé teszi a személyre szabott tépőzáras jelvény rögzítését.

MŰSZAKI ADATOK
További adatok
Zsebek száma 2
Kamrák száma 1
Szín fekete
Kompatibilis a MOLLE rendszerrel Igen
Csatok márkája Duraflex
Szervező Igen
Anyagtípus cordura
Méretek
Súly [g] 300
Teljes szélesség [cm] 340
Teljes magasság [cm] 180

Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "WISPORT Gekon vadász övtáska" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Öv