Betöltés...

Dollcini, női laptoptáska, válltáska, kézitáska, női táska, vízálló, PU bőr, 15, 6 hüvelykes számítógépes táska,irodai, Fekete

Ár: 15.490 Ft

【Vízálló anyag és tartósság】: Ez a női laptoptáska kiváló minőségű keresztmintás PU bőrből és nagy sűrűségű nylon bélésből készült, amely vízálló, karcálló, kopásálló és ráncálló, így lehet könnyen tisztítható. A megerősített lapos alap 4 fém lábbal rendelkezik, hogy megakadályozzák a karcolásokat. Ráadásul az egyéb részletek, mint például a sima cipzárak, a masszív fém hardverek és a megerősített varrások minden igénybevételi ponton tovább növelik ennek a női laptoptáskának a tartósságát.
【Elegáns laptop kézitáska】: A női munkatáska levehető, kiváló minőségű masnival rendelkezik, amely extra nőies megjelenést kölcsönöz ennek az egyszerű női laptop kézitáskának. Viselje nyakkendővel vagy anélkül, hogy személyre szabja stílusát, és elegáns maradjon. Tökéletes ajándék választás évfordulóra, születésnapra, anyák napjára, Valentin napra és karácsonyra.
【Tökéletes méretű munkatáska】: A könnyű női munkatáska méretei: 16,75 x 5,52 hüvelyk x 12,6 hüvelyk (H*Sz*Ma). Nettó tömeg: 2,31 font. Fogantyús leejtés: 6,3 hüvelyk. Az állítható vállpánt 27,9-49,2 hüvelyk hosszú. A legtöbb 13"/14"/15"/15,6"-os laptophoz illeszkedik, és elég nagy ahhoz, hogy rendszerezve tartsa napi tárgyait.
【Több zsebes kézitáska】: 1 fő párnázott számítógéprekesz, 1 tabletta rekesz, 2 elasztikus oldalzseb, 1 nagy cipzáros zseb, 2 cipzáras zseb, 2 tollnyílás, 1 külső fali cipzáras zsebek és 1 elülső mágneses zseb, biztonsági rendszerrel kombinálva , ez a munkahelyi táska könnyen használható, és hosszú távon remek társ munkához, vásárláshoz, randevúzáshoz, egyetemre.
【Multi-funkcionális laptoptáska】: Ez a női laptoptáska állítható hosszúságú vállpánttal és erős felső fogantyúval rendelkezik, amely tökéletes a különböző testtípusokhoz. A számítógéprekesz belsejében található vastag habpárnázás lehetővé teszi, hogy ez a női laptoptáska jobban megvédje laptopját az ütközésektől. Alkalmas munkába, főiskolára, kávézóba, bevásárlásra, bulira, utazásra és egyéb alkalmakra, mint női aktatáska, tanári kézitáska, számítógépes kézitáska vagy női munkatáska.

Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Dollcini, női laptoptáska, válltáska, kézitáska, női táska, vízálló, PU bőr, 15, 6 hüvelykes számítógépes táska,irodai, Fekete" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések