Betöltés...

Hátizsák, pelenkázó táska babakocsira, világoszöld

Ár: 3.590 Ft

KAPACITÁS - a dolgok hordozására szolgáló hely nagyon fontos, ha gyermeke van. A mi táskánk nagyon nagy, és biztosan elfér minden, amire kisgyermekének szüksége van. A fő rekesz és a külső zseb cipzárral záródik (a fő rekesz dupla cipzárral záródik). Belül 2 zseb található telefonnak vagy fontos dokumentumoknak. Mindkét oldalán 2 zseb található, amelyek lehetővé teszik a kéznél lévő palackok tárolását, és tökéletes hely egy esernyő számára. A szett 2 INGYENES hevedert tartalmaz! Lehetővé teszik, hogy a táskát egy kocsira akassza. Ennek köszönhetően a táska még funkcionálisabbá válik, séta közben fel lehet akasztani egy babakocsira, nem kell a hátán cipelni!


3 ÜVEGTÉR - a hátizsák elülső kis zsebében 3 különálló hely található a palackok számára - tárolásuk egyszerű és biztonságos lesz.


VÍZÁLLÓ - a táska vízálló, nem szív fel vizet. Minden szennyeződést nedves ruhával lehet eltávolítani. Séta közben, amikor elfog az eső, nem kell attól tartania, hogy gyermeke minden dolga nedves lesz. A táska hevederekkel akasztható a babakocsihoz.



EGYÉB HASZNÁLAT - a táska hátizsákként is használható, ideális kirándulásokhoz, vagy egy gyermek iskolába való behelyezéséhez, ebben az esetben a gyermek használhatja az üvegek helyét ivópalack, toll, jelző, zsebkendő stb. tárolására.



LEÍRÁS:



    szín: világoszöld
    anyag: 600D oxford
    űrtartalom: 30l
    maximális terhelés: 15 kg
    méretek (szélesség / magasság): 51/36 cm
    súlya: 480 g




Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.12
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Hátizsák, pelenkázó táska babakocsira, világoszöld" című hirdetést látja. (fent)