Betöltés...

Katonai, turisztikai Trizand hátizsák, fekete, 25 L

Ár: 8.190 Ft


A hátizsák 1 nagy rekeszből áll. Zárral rendelkezik, ami nagyban megkönnyíti a dolgok bepakolását és kiszedését. A kamrában egy kisebb, lapos tépőzáras zseb és 4 külső zseb található. Elöl 2 cipzárral és 2 oldalt. Ezenkívül a hátizsák huzattal van felszerelve, amely megvédi a hátizsákot az esőtől.
A hátizsák hordozórendszerrel rendelkezik, amely a stabil hordozásért felel. Profilos és állítható vállpántokból és 2 övből áll: mellkasi és csípőöv gyorskioldó csatokkal. Ez a praktikus megoldás a hátizsák azonnali ledobására szolgál. A csípőöv leválasztható.
Az oldalfalakon és a hátizsák elején csatokkal rögzíthető állítható pántok találhatók - ezek a hátizsák összenyomására szolgálnak. A hátizsák pántjainak lerövidítése lehetővé teszi a lapítást, pl. amikor a fő rekesz gyakorlatilag üres és csak a kisebb zsebek vannak tele. Az állítható pántok hasznosak lehetnek felszerelés rögzítésekor is, pl. hálószőnyegek, hálózsákok, sátrak stb.
A hát- és vállpánt merevített, és légáteresztő hálóval borított. A rezgéseket is nagymértékben csillapítja – ez különösen fontos a hosszú utak során. A hátizsák tartós anyagból készült, ellenáll a szakadásnak és a kopásnak.


LEÍRÁS



fekete szín
Anyaga: Oxford 900D/MESH 3D
hátizsák védőburkolat vízállóság: IPX1
űrtartalom: 25l
méretei: 50x30x22 cm
súlya: 0,854 kg




Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.11
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Katonai, turisztikai Trizand hátizsák, fekete, 25 L" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: