Betöltés...

Nyári égbolt - UV szűrős - automata hosszúnyelű esernyő / napernyő - von Lilienfeld

Ár: 13.923 Ft

A Nyári égbolt gyönyörű kék ?eget mutat, bárányfelhőkkel. Könnyebb az esővel szembenézni ezzel a boldog esernyővel, sőt, az élénk színek ideálisak a napsütéses időben is. És ez még nem minden! A gyönyörű színei miatt számos ruhához tökéletes. MIÉRT MOTÍVUMOS ESERNYŐK? A motívum vonzza a figyelmet. A kedvenc motívumod mutasd meg a világnak. Néha jó bemutatni valamit önmagunkról. 100% poliészter Hosszúnyelű esernyő Típusszám: 5765A MINŐSÉGÜNK: Gyors automatikus nyitás, gombnyomással egyszerűen kinyílik, ezért egy kézzel működtethető. A rögzítőszalag ugyanolyan anyagból / kivitelben készül, mint az esernyő takaró, és nyomógombbal bezárható. Esernyő átmérője: 100 cm, rúd hossza: 88 cm, súlya 400g; Stabil és szélálló: Különösen robusztus és szélálló az üvegszál oszlopoknak köszönhetően. Borító: 100% poliészter , 100% eső és 95% UV védelem KINEK AJÁNLJUK: Kifinomult ízlésű divat- és művészettudatos hölgyeknek vagy a divat- és művészettudatos úriembereknek. Szeretnéd, ha kényelmesen magaddal tudnád vinni a táskádban? Akkor választ ezt a mintát összecsukható változatban! 100% esővédelem, és ami igazán fontos: 95% UV védelem is!

Az esernyő öltöztet, legyen veled mindenkor! Automata nyitómechanizmus!
A nyél anyaga: üvegszálas kupola váz, feketére színezett fém szár
A markolat anyaga: puha tapintású fekete műbőr
Ernyő anyaga: 100% poliészter
Esernyő átmérője: 100 cm
Nyél hossza: 88 cm Maren von Lilienfeld és férje, Siegmar von Lilienfeld által vezetett cég Európa egyik legszélesebb választékát kínálja egyedi, luxus, menyasszonyi és csipke ernyőkből. A cég 1994-ben alakult és az egész világon forgalmazza termékeit. A vállalkozás központja a németországi Hennstedt városban van. 2007 óta a cég zászlója alatt gyártják és forgalmazzák a francia gyártású luxus márkák ernyőit is: Jean Paul Gaultier, Chantal Thomass, Guy de Jean. Maren von Lilienfeld tervezőt az Északi-tenger partjának egyedi klímája és lakhelyének, Sylt szigetének elszigeteltsége inspirálja újabbnál-újabb minták megalkotására. A sok, hosszú, világ körül tett utazás emléke szintén új ötletek forrása.

Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Nyári égbolt - UV szűrős - automata hosszúnyelű esernyő / napernyő - von Lilienfeld" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: