Betöltés...

Monet: Pipacsvirágzás - UV szűrős - automata hosszúnyelű esernyő / napernyő - von Lilienfeld

Ár: 13.923 Ft



A pipacsvirágzás névre hallgató designer ernyő Claude Monet világhírű francia impresszionista festő képét varázsolja az esernyőnkre. Ez az ernyő az esős napokat is napfényessé változtatja, és te is egy virágzó pipacs mező közepén érezheted magad.

DESIGN & MOTIVUM: A vidám nyári reggeli hangulata: egy nő és egy gyermek az élénkvörös pipacsmezőben, fölöttük a halványkék égbolt, fátyolfelhőkkel. A jól ismert impresszionista festmény elemeit jelennek meg ezen az exclusív esernyőn.



MIÉRT MOTÍVUMOS ESERNYŐK? A motívum vonzza a figyelmet. A kedvenc motívumod mutasd meg a világnak. Néha jó bemutatni valamit önmagunkról.

100% poliészter

Hosszúnyelű esernyő

Típusszám: 5769A

MINŐSÉGÜNK: Gyors automatikus nyitás, gombnyomással egyszerűen kinyílik, ezért egy kézzel működtethető. A rögzítőszalag ugyanolyan anyagból / kivitelben készül, mint az esernyő takaró, és nyomógombbal bezárható. Esernyő átmérője: 100 cm, rúd hossza: 88 cm, súlya 400g; Stabil és szélálló: Különösen robusztus és szélálló az üvegszál oszlopoknak köszönhetően. Borító: 100% poliészter , 100% eső és 95% UV védelem

KINEK AJÁNLJUK: Kifinomult ízlésű divat- és művészettudatos hölgyeknek vagy a divat- és művészettudatos úriembereknek.

Szeretnéd, ha kényelmesen magaddal tudnád vinni a táskádban? Akkor választ ezt a mintát összecsukható változatban!



100% esővédelem, és ami igazán fontos: 95% UV védelem is!



Az esernyő öltöztet, legyen veled mindenkor!

Automata nyitómechanizmus!



A nyél anyaga: feketére színezett fém



A markolat anyaga: puha tapintású fekete műanyag



Ernyő anyaga: 100% poliészter



Esernyő átmérője: 105 cm



Nyél hossza: 90 cm

Maren von Lilienfeld és férje, Siegmar von Lilienfeld által vezetett cég Európa egyik legszélesebb választékát kínálja egyedi, luxus, menyasszonyi és csipke ernyőkből.

A cég 1994-ben alakult és az egész világon forgalmazza termékeit. A vállalkozás központja a németországi Hennstedt városban van. 2007 óta a cég zászlója alatt gyártják és forgalmazzák a francia gyártású luxus márkák ernyőit is: Jean Paul Gaultier, Chantal Thomass, Guy de Jean.

Maren von Lilienfeld tervezőt az Északi-tenger partjának egyedi klímája és lakhelyének, Sylt szigetének elszigeteltsége inspirálja újabbnál-újabb minták megalkotására. A sok, hosszú, világ körül tett utazás emléke szintén új ötletek forrása.




Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Monet: Pipacsvirágzás - UV szűrős - automata hosszúnyelű esernyő / napernyő - von Lilienfeld" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: