Betöltés...

Van Gogh: Váza tizenkét napraforgóval - UV szűrős - automata hosszúnyelű esernyő / napernyő - von Lilienfeld

Ár: 13.923 Ft

Egy igazi designer esernyő nemcsak esős napokra! Művészet és divat egyben. Vincent van Gogh a posztimpresszionizmus egyik legnagyobb alakja. A holland festő egyik kedvenc témája volt a napraforgó. Ezt a mintát mi is szivesen látjuk a Von Lilienfeld esernyőin.

Szeretnéd, ha kényelmesen magaddal tudnád vinni a táskádban? Akkor válaszd ezt a mintát összecsukható változatban!

100% esővédelem, és ami igazán fontos: 95% UV védelem is!

Az esernyő öltöztet, legyen veled mindenkor! Automata nyitómechanizmus!
A nyél anyaga: feketére színezett fém
A markolat anyaga: puha tapintású fekete műanyag
Ernyő anyaga: 100% poliészter
Esernyő átmérője: 100 cm
Nyél hossza: 88 cm Maren von Lilienfeld és férje, Siegmar von Lilienfeld által vezetett cég Európa egyik legszélesebb választékát kínálja egyedi, luxus, menyasszonyi és csipke ernyőkből. A cég 1994-ben alakult és az egész világon forgalmazza termékeit. A vállalkozás központja a németországi Hennstedt városban van. 2007 óta a cég zászlója alatt gyártják és forgalmazzák a francia gyártású luxus márkák ernyőit is: Jean Paul Gaultier, Chantal Thomass, Guy de Jean. Maren von Lilienfeld tervezőt az Északi-tenger partjának egyedi klímája és lakhelyének, Sylt szigetének elszigeteltsége inspirálja újabbnál-újabb minták megalkotására. A sok, hosszú, világ körül tett utazás emléke szintén új ötletek forrása.

Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Van Gogh: Váza tizenkét napraforgóval - UV szűrős - automata hosszúnyelű esernyő / napernyő - von Lilienfeld" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: