Betöltés...

Intelligens hátizsák, sötétben világító, vízálló, USB kábel, mini jack, lakkozott, fekete, 33x14x42 cm, Kruzzel

Ár: 11.478 Ft

Intelligens hátizsák, sötétben világító, vízálló, USB kábel, mini jack, lakkozott, fekete, 33x14x42 cm, Kruzzel

A modern, fényvisszaverő grafikával ellátott hátizsák dizájnjával mindig látható vagy. A klasszikus színválasztéknak köszönhetően a hátizsák mindenkihez és mindenhová illik. Iskolába, városba, munkába, túrázáshoz stb. Fejhallgató kivezetéssel, USB port hosszabbítással és 3,5 mm-es mini dugóval rendelkezik. Kényelmes viselet és praktikus használat. Egyszerűen csak meg kell szerezned!

Tulajdonságok:

KÉNYELMES HORDÁS - merevített hátsó és vállpántokkal rendelkezik. Ezen kívül a vállpántok és a hátizsák hátsó része, MESH hálóval rendelkezik, ami javítja a légáramlást és növeli a hátizsák viselésének kényelmét a melegebb napokon.
MODERN FÜGGETLEN MEGOLDÁSOK ÉS TECHNOLÓGIÁK - a hátizsák beépített USB-porttal és fejhallgató-csatlakozóval rendelkezik. Ha van például egy power bankod, tedd a hátizsákba, dugd be, és az USB aljzaton keresztül közvetlenül töltheted a telefonodat. Ugyanígy használhatja a fejhallgatót is. Csak annyit kell tennie, hogy bekapcsolja a zenét a telefonján, és bedugja a hátizsákba, a fejhallgatót pedig a csatlakozóba.
FOSFORESCENT - a hátizsák két dekoratív nyomatot tartalmaz. Egy "boldog kisember" és egy márka, amely a sötétben visszaveri a fényt. Praktikus megoldás sötétedés után, különösen a gyerekek számára.
ACCESSORIES INCLUDED - egy cipzáras zsebbel rendelkezik az elején. Oldalain két zseb található, például italos palackok számára. Van egy nagy cipzáras rekesze erős dupla cipzárral és 4 kisebb rekesz, amelyek közül 1 cipzáras. A készlet tartalmaz egy mini kozmetikai táskát, valamint USB és mini jack kábelt, kombinált nyakláncot, amely az iskolában vagy utazáskor is használható.

Specifikációk:

Vízálló: igen
foszforeszkáló: igen
USB-port
3,5 mm-es mini jack port:
kapacitás: 19 l
méretek: 42/14 / 33cm
súly csomagolással együtt: 0,620 kg
a csomag tartalma: hátizsák, kozmetikai táska, kombinációs zár, 3,5 mm-es mini jack kábel / hosszabbító , USB kábel / hosszabbító kábel



Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Intelligens hátizsák, sötétben világító, vízálló, USB kábel, mini jack, lakkozott, fekete, 33x14x42 cm, Kruzzel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: