Betöltés...

Piccadilly női blokk sarkú pumps körömcipő 739025-1 vanilia szín 06543

Ár: 16.990 Ft

- modell kódja: 739025-1

- Szín: vanilia

- Felsőrész: szintetikus

- Bélés: textil + szintetikus

- Talp: szintetikus

- Vízállóság: nem

- Sarokmagasság: 4 cm.



 Tudtad, hogy a világ legnagyobb légitársaságainak légiutas-kísérői a Piccadilly kényelmi cipőit viselik?

Piccadilly különleges kényelme világszerte népszerűvé vált!  A Piccadilly cipő kényelmes, és nagyon nőies megjelenést kölcsönöz. A Piccadilly cipőnk a kényelem referenciája!

Jellemzők: Exkluzív talpbetét. Mintha a felhőkben járnánk.  A legfejlettebb újítások a lábad kényelme és jólléte érdekében. Speciális anyag. Párnázás és ütéselnyelés, antimikrobiális kezelés a szagok megelőzésére, a lábak természetes nedvességtartalmának csökkentése. Minden, amit a lábad megérdemel.  Az ütéseket elnyelő és a sarok zaját csökkentő technológia.

A felsőrész innovatív bioszálas anyaga márka egyik kizárólagos technológiája. A  „Derby” anyagot, egy csúcstechnológiájú szintetikus anyagból készítik, amelyet Olaszországból importáltak, kizárólag a Piccadilly-hez. Az anyag számos különleges jellemzőkkel rendelkezik:

- Megjelenés: vizuálisan a „Derby” megjelenése jobb, mint a bőré, mert a kivitele egyenletes, nincsenek nyomai és színező foltjai.

- Alakmemória: mivel alapja textil, a „Derby” nem deformálódik, ami azt jelenti, hogy nem nyúlik meg, nem törik össze, nem gyűrődik és nem mutat lábnyomokat a gyakori használat miatt. A textil szövete lehetővé teszi, hogy a cipő a használat során a láb alakjához illeszkedjen, és később visszatér az eredeti formájához, megtartva egy új cipő megjelenését.

- Puhaság.

- Termikus: nem adja át a külső hőmérsékletet a lábra, és fenntartja a test átlagos hőmérsékletét. A láb nem szenved a nyári melegtől, és védve van a tél hidegétől.

 

 

Tovább
Tulajdonságok
Milyen: Női
Ruhakereső: Cipők, lábbelik
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Piccadilly női blokk sarkú pumps körömcipő 739025-1 vanilia szín 06543" című hirdetést látja. (fent)