Betöltés...

Méretre vágható, szabadon alakítható, univerzális fiókrendszerező - minden típusú és méretű fiókhoz megfelelő - 4 db 7 x 46,3 cm-es elem (BB-21707)

Ár: 1.990 Ft

A fiókrendszerezők nagyszerű megoldást jelentenek a rend és szervezettség fenntartásához a fiókokban. Az univerzális alkalmazhatóságuknak köszönhetően különböző helyeken használhatók, mint például lakásokban, irodákban, üzletekben, műhelyekben stb. Hatékonyan választják el a teret, lehetővé téve a különféle tárgyak tárolását a megfelelő helyeken. Kiválóan működnek mindenféle bútorban, különösen ruhásszekrényekben, fiókos szekrényekben, szekrényekben és fiókokban. A fiókokba történő egyszerű telepítés érdekében csak helyezze be a szeparátort a fiókba, és igazítsa az összehúzható szélességet a fiókméretekhez. A szeparátorok 39 fogból állnak, amelyeket az igényeknek megfelelően méretre lehet vágni. Egyszerűen vágj a vágások helyein, hogy a szükséges méretet kapd meg. Gyorsan összekapcsolhatók egymással vágások segítségével. Akár több mint 4 szeparátort is használhatsz, így több rekesz áll rendelkezésedre. A fiókrendszerezők elsősorban a rend és szervezet fenntartásában segítenek, amely sokkal könnyebbé teszi az általad keresett tárgyak megtalálását, és minimalizálja a zűrzavart. A szeparátorok segítségével különítheted el az egyes tárgykategóriákat, például a konyhában az evőeszközöket, az irodában a papír- és írószeres dolgokat, vagy a műhelyben az eszközöket. Ez a megoldás megkönnyíti a tárolást, a rendezést és a tisztán tartást. A termék jellemzői: Anyag: műanyag Elemek száma: 4 Fogak száma: 39 Vágásra alkalmas: igen Méret: 46,3 x 7 cm Súly: 160g Súly a csomagban: 165 g A csomag tartalma: 4 db méretre vágható elem Videó a termékről: https://www.youtube.com/shorts/Vp1l3ERiAdc

Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.06
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Méretre vágható, szabadon alakítható, univerzális fiókrendszerező - minden típusú és méretű fiókhoz megfelelő - 4 db 7 x 46,3 cm-es elem (BB-21707)" című hirdetést látja. (fent)