Betöltés...

Emporio Armani Ar11450

Ár: 64.390 Ft

Az Emporio Armani Ar11450 karóra a sportos elegancia tökéletes megtestesülése, mely egyedülálló stílusával és funkcionalitásával hódítja meg a férfiak szívét. Ez a fekete színű szépség minden alkalomra tökéletes választás, legyen szó akár hétköznapi viseletről, akár elegáns eseményekről.



A karóra modern és letisztult kialakításának köszönhetően azonnal feltűnik a csuklón. A rozsdamentes acél tok és a karcálló kristályüveg kombinációja időtálló, strapabíró felépítést biztosít. Az óra hátlapján található csavaros zár pedig tovább erősíti a vízállóságot, így az aktív életmódú férfiak sem kell tartaniuk a vízben eltöltött időtől.



Az Emporio Armani Ar11450 karórán található arab számjegyek segítségével könnyen és gyorsan leolvashatjuk az időt. A zafírkék mutatókéz pedig elegáns kontrasztot teremt a fekete háttérrel. Az óramutató erős, precíz kvarts mechansimussal működik, így mindig pontosan jelzi az időt.



Ez a karóra nem csak a megjelenésében és a funkcionalitásában tűnik ki, hanem azokban az alapanyagokban is, amelyeket a legjobb minőségben használnak fel a gyártás során. Az Emporio Armani jellegzetes logója a tokon és a szíj hevederén is megtalálható, ezáltal is biztosítva a márka minőségét és stílusát.



Az Emporio Armani Ar11450 sportos elegáns férfi fekete karóra minden stílusos és magabiztos férfi számára tökéletes választás. Legyen szó akár túrázásról, munkáról vagy éjszakai eseményekről, ez a karóra mindig elvarázsolja a tekinteteket és kiemeli viselője egyedi stílusát.

ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK



Szerkezet típusa Kvarc

Kijelző típusa Analóg

Funkciók Dátum

Vízálló 5 ATM

MUTATÓ



Üveg anyaga Ásványi kristály

Számlap színe Fekete

TOK



Tok alakja Kerek

Tok anyaga Rozsdamentes acél

Tok színe Fekete

SZÍJ / KARKÖTŐ



Típus Szíj

Szíj/Karkötő anyaga Textil

Szíj/karperec színe Fekete

Tovább
Tulajdonságok
Milyen: Női
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Emporio Armani Ar11450" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok