Betöltés...

Pierre Cardin karóra CPI.2063 Pigalle Nine

Ár: 26.790 Ft

A Pierre Cardin karóra CPI.2063 Pigalle Nine egy kiemelkedő minőségű és elegáns óra, melyet az igényes és stílusos férfiak számára terveztek. Ez a karóra megtestesíti a Pierre Cardin márka hírnevét és hagyományait a luxus óragyártás terén.



Az óra kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, mely ellenáll az időnek és a kopásnak, így hosszú távon is tökéletesen működik és megőrzi fényét. A kerek tok és a hozzáillő karóraszíj egyszerre modern és időtlen stílust képviselnek. Az részletek, mint például az óratok mélykék színe és a díszített karóraszíj, egyedi és lenyűgöző megjelenést kölcsönöznek a terméknek.



A CPI.2063 Pigalle Nine egy precízen kialakított, svájci quartz mozgással rendelkező óra, amely pontos és megbízható időmérést kínál tulajdonosának. Az analóg kijelzőn jól leolvasható az idő, a perces és másodperces mutatók pedig a kifinomultság jegyében működnek. A számlap elegáns és luxus hatást kölcsönöz az órának.



A CPI.2063 Pigalle Nine vízálló, lehetővé téve annak viselését az esős időben vagy a kézmosás során.



A Pierre Cardin karóra CPI.2063 Pigalle Nine a stílus és a minőség tökéletes kombinációját nyújtja. Legyen szó egy üzleti találkozóról vagy egy elegáns eseményről, ez az óra minden alkalommal lenyűgözővé teszi viselőjét. Bátran válaszd ezt a karórát, hogy stílusodat és eleganciádat még magasabb szintre emeld.

Óra típusa

Férfi karóra



Szerkezet típusa

Quartz



Vízállóság

3 ATM



Tok átmérő

44 mm



Csukló kerülete (max. )

20 cm



Funkció

Kronográf



Szíj anyaga

Bőr



Stílus

Elegáns



Márka

Pierre Cardin



Óraüveg

Ásványi üveg



Garancia

1 év

Tovább
Tulajdonságok
Milyen: Női
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Pierre Cardin karóra CPI.2063 Pigalle Nine" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok