Betöltés...

Esprit ES1L084M0035 karóra

Ár: 22.590 Ft

Az Esprit ES1L084M0035 karóra egy csodálatos női óra, amely rózsa arany színével és csillogó óralapjával valódi eleganciát sugároz. Ez a karóra minden nő számára tökéletes választás lehet, legyen szó akár egy elegáns eseményről, vagy csak a mindennapi megjelenés feldobásáról.



Az óra szívbemarkolóan szép rózsa arany színű kivitelben kerül forgalomba, amely egy igazi divatállítás a modern nők számára. Az arany színű számlapon játékos, csillámos díszítés található, amely a fényben tündöklő hatást kelt, így kiemelve a karóra elegáns vonalait és nőies jellegét. Az ezüst színű óra mutatókkal és indexekkel rendelkezik, így könnyen leolvashatóvá teszi az időt.



Ezenkívül a karóra rendelkezik egy strapabíró rozsdamentes acél szíjjal, amely kényelmes viseletet biztosít hosszú időn át. Az óra üveglapja időtálló és ellenálló, így nem kell aggódni a karóra sérülése miatt. Mindemellett az Esprit ES1L084M0035 karóra vízállósággal is rendelkezik, tehát akkor sem kell levenni, ha zuhanyozni vagy kezet mosni készülünk.



Az Esprit márka híres a prémium minőségéről és az egyedi tervezésű termékeiről. Ez a karóra sem kivétel, és kiváló minősége a tartósság és a megbízhatóság jegyében szolgálja a viselőjét. Így ez a karóra nemcsak a stílusos megjelenésről tanúskodik, hanem hosszú élettartama miatt a kiváló beruházást is jelenti.



Ha szeretnél egy olyan karórát, amely kiemeli nőiességed és eleganciádat, az Esprit ES1L084M0035 karóra a tökéletes választás számodra. Fedezd fel a rózsa arany színű csillogással és a megbízható minőséggel rendelkező óra varázslatát, és tedd egyedivé megjelenésedet!

Női karóra

Fő szín: Rózsaarany

óraszerkezet: Kvarc

Megjelenítési formátum: analóg

Vízálló: 5 ATM

Ház színe: Rózsaarany

Ház anyaga: rozsdamentes acél

Az óra átmérője: 26mm

A tok magassága 6mm

Ásványi üveglap

Szíj színe: Rózsaarany

Szíj anyaga: rozsdamentes acél

Csukló kerülete (max.) 190mm

stílus Divat

Tovább
Tulajdonságok
Milyen: Női
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Esprit ES1L084M0035 karóra" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok