Betöltés...

Esprit ES1L183M2095 karóra

Ár: 26.790 Ft

Az Esprit ES1L183M2095 karóra lenyűgöző és elegáns női kiegészítő, melyet mindenki imádni fog. A karóra szélét gyönyörű cirkónia kövek díszítik, ezáltal ragyogást és eleganciát kölcsönöznek neki. Az óra tokja és a szíj is kiváló minőségű ezüst és arany színben pompázik, ami egyedi megjelenést kölcsönöz a karperecnek.



A karóra stílusát fokozza az az apró részlet is, hogy jár hozzá egy karlánc, amelyen egy gyönyörű rózsa arany színű szívecske található. Ez a szívecske tökéletesen illik a karóra elegáns stílusához, és még több nőiességet és bájt kölcsönöz a viseletnek. A karláncot egy hozzá tartozó kulccsal zárhatjuk, így biztonságban tudhatjuk kiegészítőinket.



Az Esprit ES1L183M2095 karóra nemcsak kiváló minőségű anyagokból készült, hanem megbízható és pontos óra mechanizmust is tartalmaz. Ezáltal nem csak a megjelenése, hanem a funkciói is figyelemreméltóak. A pontos időmérés és a tartósság garantált, ezért ez a karóra tökéletes választás mindennapi viseletre és különleges alkalmakra egyaránt.



Emellett az Esprit ES1L183M2095 karóra csodálatos ajándék lehet barátnőknek, anyukáknak vagy bármelyik nőnek az életünkben. A szívecske a karlánc végetlen szeretetet és odafigyelést sugall, így tökéletes jelképe lehet a barátságnak, szeretetnek vagy köteléknek a kapcsolatban.



Az Esprit ES1L183M2095 karóra tehát egy elegáns és lenyűgöző női kiegészítő, amely minden tekintetet magára vonz. A cirkónia kövek ragyogása, az ezüst és arany színek harmóniája, valamint a rózsa arany színű szívecske nőiességet és stílust kölcsönöznek viselőjének. Ez a karóra tökéletes választás minden nő számára, aki eleganciát és minőséget keres az életében.

Óra típusa Női karóra

Szerkezet típusa Quartz

Vízállóság 5 ATM

Tok átmérő 32 mm

Szíj szélesség 18 mm

Stílus Elegáns

Márka Esprit

Óraüveg Ásványi üveg

Óraszíj anyaga Rozsdamentes acél

Tovább
Tulajdonságok
Milyen: Női
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Esprit ES1L183M2095 karóra" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok