Betöltés...

Meleg női pulóver, férfi ihletésű retro, pólógallérral és függőleges csíkokkal, félig vágott, tarka, S

Ár: 16.216 Ft

 

Ez a meleg női pulóver egy divatdarab, amelyet a retro férfias stílus ihletett, jellegzetes pólógallérral és elegáns függőleges csíkokkal. Félig vágott szabásával és színes kialakításával különleges eleme a ruhatárának.

- **A retro férfi divat ihlette:** Ez a pulóver ötvözi az eleganciát és a retro férfias stílus hatásait, hogy jellegzetes és személyiséggel teli megjelenést hozzon létre.

- **Polo gallér:** A pólógallér kifinomult elemet ad, és egy csipetnyi finom férfiasságot visz ebbe a nőies darabba.

- **Függőleges csíkok:** A vékony, függőleges csíkos kialakítás egy csipetnyi magasságot és eleganciát biztosít, hangsúlyozva a test természetes vonalait.

- **Félig vágott szabás:** A félig vágott szabás modern és szemet gyönyörködtető, farmerrel vagy magas derekú szoknyával viselhető.

- **Alkalmas hideg napokra:** Ez a meleg pulóver tökéletes választás, hogy meleg és stílusos maradjon a hideg évszakban.

- **Könnyen párosítható:** Farmerrel, szoknyával vagy nadrággal viselhető, hogy alkalmi vagy elegáns ruhákat hozzon létre.

- **Fényápolási utasítások:** Könnyen mosható mosógépben az ápolási utasításoknak megfelelően az anyag megjelenésének és minőségének megőrzése érdekében.

Válassza ezt a női pulóvert, amelyet a retro férfi divat ihletett, hogy egy kis megkülönböztetést és eleganciát adjon ruhatárának. A póló gallérral és a függőleges csíkokkal kényelmesen érezheti magát és bármilyen kontextusban jól nézhet ki. Legyen divatos és eredeti ezzel a gyönyörű pulóverrel.

Tovább
Tulajdonságok
Milyen: Női
Ruhakereső: Felsők, pólók, pulóverek
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Meleg női pulóver, férfi ihletésű retro, pólógallérral és függőleges csíkokkal, félig vágott, tarka, S" című hirdetést látja. (fent)