Betöltés...

Speck MightyVault Univerzális tartozékrendező kézi hordtáska - Fehér

Ár: 12.330 Ft

A MightyVault tökéletesen illeszkedik az összes kézi eszközéhez, beleértve a játékkonzolokat és a telefonokat is. EVA-habos külsővel, belső és külső zsebekkel, valamint kábelkezelő hurkokkal rendelkezik.

A MightyVault® a tökéletes kompakt kiegészítő tok az életben való mozgáshoz, a MightyVault® egy kicsi és stabil tok, amelyre minden kézi eszközödnek szüksége van, beleértve a hordozható játékkonzolokat és telefonokat is. Ez a biztonságos utazáshoz tökéletesen illeszkedő védőtáska kényelmesen tartja készülékét és a hozzá tartozó kábeleket.

Ez a biztonságos, stabil és stílusos kiegészítő tok EVA-habból készült védőburkolattal rendelkezik, amely megvédi az ütődésektől és a leesésektől, bárhová is visz az élet. Szüksége van valamire azonnaé? Tárold a külső hálós zsebben, amelyet a gyors hozzáféréshez terveztek.

Belül két biztonságos, cipzáras zsebbel egészítettük ki, hogy segítsük a tárgyak rendszerezését, és a helyén tartsa őket, miközben A pontból B pontba jut. Ráadásul a kábelkezelés mestere lesz a három kábelhurokkal, amelyeket úgy terveztünk, hogy megszüntessék a kábelek kibogozásával járó frusztrációt.

Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Speck MightyVault Univerzális tartozékrendező kézi hordtáska - Fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok