Betöltés...

Eredeti Italia Independent nagylencsés, retro, díva stílusú női napszemüveg, narancs (Ø 58 MM)

Ár: 13.991 Ft

Eredeti Italia Independent trendi, nagylencsés retro, díva női napszemüveg, narancs (Ø 58 MM). Mai, vagány, nagyon menő, stílusos vonalvezetéssel! Érdekes kombinációja a retro mintázatnak és cicás fazonnak a modern színvilággal. Ezzel a feltűnő, trendi napszemüveggel garantáltan nem olvadsz bele a buszmegállóba. Az extravagáns Italia Independent márkájú napszemüveg dobozban, ultradivatos új-retro stílusával igazi trendi viselet. A márka minőséget jelent, ezzel a darabbal felvághatsz a munkatársak és barátok előtt, de ajándéknak is tökéletes választás. Származási hely: EU, Németország.

Külső raktáron van, szállítása 8-10 nap, de megéri megvárni, hiszen kevesebb mint féláron a tiéd lehet.


















Nem: Hölgy
Anyag: Acetát
Napvédelem: 3. kategória
Lábak: 140 mm
Híd: 20 mm
Kristály: ø 58 mm
A márka doboza tartozék


A napszemüveg öltöztet, a napszemüveg nagyon fontos divat-kiegészítő. Persze hasznos is, hiszen megvéd a zavaró napsütéstől, tehát nem mindegy, hogy milyen fazont választunk, de a praktikumon felül esztétikai jelentőséggel is bír, lehetsz tőle vagány, trendi, dívás, nagyasszonyos, kislányos, tanárnénis, bármilyen stílust választhatsz. Sokszor vesszük elő, sokszor viseljük, nemcsak nyáron, minden évszakban, tehát fontos, hogy szeressük, jó legyen ránézni.


Tovább
Tulajdonságok
Milyen: Női
Ruhakereső: Napszemüveg
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Eredeti Italia Independent nagylencsés, retro, díva stílusú női napszemüveg, narancs (Ø 58 MM)" című hirdetést látja. (fent)