Betöltés...

Eredeti Italia Independent extravagáns, pilóta fazonú, kék terepmintás uniszex napszemüveg (Ø 58 MM)

Ár: 15.991 Ft

Eredeti Italia Independent extravagáns, pilóta fazonú, kék terepmintás uniszex napszemüveg (Ø 58 MM). Ha nem lenne elég feltűnő a színe ennek a kék Italia Independent napszemüvegnek, akkor még terveztek hozzá egy vagány terepmintát is. Az elegáns, vékony keret, a klasszikus pilóta fazon kontrasztja a feltűnő mintával és színvilággal végül egy rendkívül izgalmas hatást eredményez. Olyan férfiak és hölgyek figyelmébe ajánljuk, akik szeretnek kitűnni a tömegből extratrendi és feltűnő divatkiegészítőikkel is. Ez a darab márkás, igényes kivitel. Származási hely: EU, Németország. 



Szín: Kék
Anyag: Fém
Nem: Men
Kristály: ø 58 mm
Híd: 13 mm
A márka doboza tartozék
Lábak: 145 mm
Napfényvédő: 2 kategória
100% -os védelem az UV (UV400) napsugarak ellen.


A napszemüveg öltöztet, a napszemüveg nagyon fontos divat-kiegészítő. Persze hasznos is, hiszen megvéd a zavaró napsütéstől, tehát nem mindegy, hogy milyen fazont választunk, de a praktikumon felül esztétikai jelentőséggel is bír, lehetsz tőle vagány, trendi, dívás, nagyasszonyos, kislányos, tanárnénis, bármilyen stílust választhatsz. Sokszor vesszük elő, sokszor viseljük, nemcsak nyáron, minden évszakban, tehát fontos, hogy szeressük, jó legyen ránézni.


Tovább
Tulajdonságok
Milyen: Női
Ruhakereső: Napszemüveg
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Eredeti Italia Independent extravagáns, pilóta fazonú, kék terepmintás uniszex napszemüveg (Ø 58 MM)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: