Betöltés...

Ujjatlan testruha V-nyakkivágással és hátul X részlettel, többszínű zebra vízszintes csíkos mintával, XS

Ár: 20.145 Ft

Ez az ujjatlan testruha bájos választás, hogy kiemelje szépségét és stílusát. Mély V-nyakkivágásával és hátul X-alakú részletével ez a szemet gyönyörködtető ruha eleganciát kölcsönöz.

- **Testtervezés:** Ennek a ruhának a testkivágása kiemeli természetes vonalait és hangsúlyozza sziluettjének szépségét.

- **V-nyakkivágás:** A mély V-nyakkivágás nőies és vonzó, kiemelve a nyak és a mellkas területét.

- **X részlet hátul: ** A hátsó X alakú részlet egyedi és eredeti elemet ad a ruhának, egyedi megjelenést kölcsönözve neki.

- **Tarka stílus:** A ruha sokszínű stílusa vidámságot és dinamizmust kölcsönöz. A különböző színek lehetővé teszik a kiegészítőkkel és cipőkkel való könnyű párosítást.

- **Különböző alkalmakra alkalmas:** Ez a ruha különleges eseményeken, partikon vagy akár alkalmi éjszakákon is viselhető.

- **Könnyen illeszthető:** Az alkalomtól függően ékszerekkel vagy cipőkkel kiegészíthető, hogy személyre szabott megjelenést hozzon létre.

- **Easy Care utasítások:** Könnyen mosható az ápolási utasításoknak megfelelően az anyag megjelenésének és minőségének megőrzése érdekében.

Válassza ezt az ujjatlan testruhát V-nyakkivágással és X részlettel hátul, hogy kiemelje természetes szépségét és vonzza a csodáló tekinteteket. A sokszínű stílussal és az egyedi részletekkel kényelmesen érezheti magát, és bármilyen kontextusban lenyűgözően nézhet ki. Légy stílusos és eredeti ezzel a bájos ruhával.

Tovább
Tulajdonságok
Milyen: Női
Ruhakereső: Alkalmi ruhák
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Ujjatlan testruha V-nyakkivágással és hátul X részlettel, többszínű zebra vízszintes csíkos mintával, XS" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: