Betöltés...

Női blúz hosszú ujjú, virágmintás és állatmintás, tigrisekkel és nyakkivágással, egymás mellett zárva, kék, S

Ár: 17.775 Ft

Ez a hosszú ujjú női blúz két divatirányzatot, a virágmintás és az állatmintás tigriseket ötvözi, hogy lenyűgöző divatelemet hozzon létre. Az egymás mellett záródó nyakkivágással ez a blúz eleganciát és stílust visz ruhatárába.

- **Virágos és állatmintás (tigrisek):** A tigrisekkel díszített virágos és állatos nyomat egy kis természetet és vad szépséget kölcsönöz a blúznak, így alkalmas különböző alkalmakra.

- **Hosszú ujjú:** A hosszú ujjú blúz alkalmassá teszi ezt a blúzt a hidegebb évszakra, vagy stílusos ruhák készítésére.

- **Side-over-side nyakkivágás:** Az oldalsó nyakkivágás finom részleteket ad hozzá, és lehetővé teszi a nyakkivágás tetszés szerinti beállítását.

- **Különböző alkalmakra alkalmas:** Ez a sokoldalú blúz viselhető az irodában, a városban vagy akár különleges eseményeken is, egy kis eleganciát és eredetiséget adva ruhájának.

- **Könnyen illeszthető:** Nadrággal, szoknyával vagy farmerrel viselhető, így rugalmasan választhatja ki a ruhákat.

- **Easy Care utasítások:** Könnyen mosható az ápolási utasításoknak megfelelően az anyag megjelenésének és minőségének megőrzése érdekében.

Vigyen egy kis természetet és vad eleganciát ruhatárába ezzel a hosszú ujjú, virágmintás és állatmintás női blúzzal (tigrisek). Elegáns részleteivel és sokoldalú kialakításával kényelmesen érezheti magát, és bármilyen kontextusban lenyűgözően nézhet ki. Tartson lépést a divat trendjeivel ezzel a bájos blúzzal.

Tovább
Tulajdonságok
Milyen: Női
Ruhakereső: Felsők, pólók, pulóverek
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Női blúz hosszú ujjú, virágmintás és állatmintás, tigrisekkel és nyakkivágással, egymás mellett zárva, kék, S" című hirdetést látja. (fent)