Betöltés...

Vállal nem érő elegáns Midi fátyol estélyi ruha rövid ujjú, aszimmetrikus kialakítás markáns derékkal és cipzárral, sötétkék, XS

Ár: 31.184 Ft

Fedezd fel az eleganciát és a kifinomultságot ebben a midi fátyol estélyi ruhában! Ez az estélyi ruha tökéletes választás különleges eseményeken, például esküvőkön, keresztelőkön vagy szilveszteri partikon. Íme, miért olyan különleges ez a ruha: Az elegancia jellemzői: Finom és átlátszó fátyol: A finom és finom fátyolból készült ruha titokzatosságot és nőiességet kölcsönöz. Csupasz váll és rövid ujjú: A csupasz vállú és rövid ujjú kialakítás modern és szexi elemet ad, kiemelve a vállvonal szépségét. Aszimmetrikus modell markáns derékkal: A ruha aszimmetrikus mintája, jól kontúrozott derékkal, elegáns és nőies sziluettet kínál. Cipzáras zárás: A cipzáras záródás biztosítja a tökéletes illeszkedést és az öltözködést. Sötétkék, sokoldalú szín: A sötétkék árnyalat klasszikus eleganciát és sokoldalúságot kölcsönöz a ruhának különböző alkalmakra. Midi hossz, térd alatt: A térd alatti midi hosszúság alkalmassá teszi ezt a ruhát különféle eseményekre, a partiktól a hivatalos szertartásokig. Különböző alkalmakra alkalmas: Ideális szilveszterre, karácsonyi partikra, különleges eseményekre vagy akár bármilyen alkalomra ragyogni. Kifinomultság és egyedi stílus: Inspiráló választás azoknak a nőknek, akik értékelik a kifinomultságot, és minden eseményen egyedinek akarják érezni magukat. Add hozzá ezt az estélyi ruhát a ruhatáradhoz, és készülj fel arra, hogy bármilyen különleges eseményen ragyogni fogsz! Elegáns és bájos módja annak, hogy észrevegyék!

Tovább
Tulajdonságok
Milyen: Női
Ruhakereső: Alkalmi ruhák
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Vállal nem érő elegáns Midi fátyol estélyi ruha rövid ujjú, aszimmetrikus kialakítás markáns derékkal és cipzárral, sötétkék, XS" című hirdetést látja. (fent)