Betöltés...

Adidas Edző Sportmelltartó TF BRA - SOLID AY3103

Ár: 10.338 Ft

Adidas Edző Sportmelltartó TF BRA - SOLID
KÉSZÜLT KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ POLIÉSZTER ÉS ELASZTÁN ANYAGOKBÓL Climalite ÉS Techfit TECHNOLÓGIÁVAL ELLÁTVA.

Kerek nyakú kivágása finoman bordázott, kiváló fedést biztosít edzés, sportolás közben. Mell alatti gumis része kiválóan tart; karkivágása, hátkialakítása és lapos varratai a szabad mozgásban nem akadályoznak. Adidas márkajelzéssel ellátott; ideális választás edzéshez, sportoláshoz, fitneszre stb.

climalite
Bőrrel érintkező anyag mely elvezeti az izzadságot, szárazon tartja a testet, majd párolgás útján hűti a testet. Az izzadságot a rostok belső szerkezete "felszívja" a külső felületre, ahonnan az elpárolog.

Az Adidas TechFit termékek célja az ízületek mozgásának összehangolása, az izmok egyensúlyának megteremtése és a tartás javítása a nagyobb teljesítmény érdekében. Az eredmény fokozott robbanékonyság olyan helyzetekben, amikor az erő vagy a sebesség játssza a döntő szerepet, pl. futásnál, oldalirányú mozdulatoknál (tenisz), hirtelen megállásánál és elindulásnál (futball), vagy nagy súlyok emelésénél (edzés). Az Adidas TechFit ruhadarabok testre feszülő, szűk szabásuknak és kompressziós anyaguknak köszönhetően csökkentik az izmok rezgését, elősegítik a gyorsabb véráramlást, ezáltal optimálisabb erőkifejtést és –felhasználást tesznek lehetővé a sportoló számára.

Jó tanács: Ha Te általában 38-as méretet hordasz, a tecfit termékekből is a 38-as méretet válaszd, hiszen a techfit ruhák tulajdonsága a szűk szabás, amely segítségével megfelelően összetartja az izmokat.

Gyakorlati tanács nőknek: a techfit és szabásban hasonló fitnesz ruházat általában belső melltartóval készült. Felvétele elsőre nehéz az általános szabásokhoz képest. Ezért először a belső melltartós részt kell magunkra húzni és utána a külső anyagot már csak egyszerűen lehúzni.

Anyaga: 89% poliészter / 11% elasztán.
Szín: kék.

✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶✶
Az Adidas német sportszergyártó részvénytársaságot 1924-ben Adolf és Rudolf Dassler alapította a németországi Herzongenaurachban Gebrüder Dassler azaz Dassler-testvérek néven. Alapötletük az volt, hogy minden sportágnak más és más jellegű cipőre van szüksége, 20-as évek közepétől már stoplis cipők gyártásával is kísérleteztek. Az 1928-as olimpián a sportolók már Dassler cipőket viseltek. A kezdeti sikerek után a családi viták a cég kettéosztásához vezettek, míg végül Adolf Dassler 1947-ben újraindította a termelést, majd 1949-től a már jól ismert ADIDAS nevet kapta a cég. Az áttörést az 1954-es labdarúgó-világbajnokság jelentette, ahol a cserélhető stoplis Adidas cipőkben nyerte meg a német csapat a bajnokságot. Kiemelkedőnek számít, hogy az Adidas labdák minden jelentős sportesemény hivatalos labdái az 1970-es évektől. A széles körben elterjedt cipőválaszték mellett sporttáskákat, edző és versenyruhákat sportfelszereléseket és parfümöket is sikerrel gyártanak. 1991-ben vezették be az Adidas EQUIPMENT márkát és ’92-től a Streetball a fiatalabb generációt célozza meg. 2006-ban az Adidas részvénytársaság átvette a Reebok-ot. Napjainkban a cégcsoport három fő márkája: Adidas, Reebok, TaylorMade-Adidas Golf.

A megjelenített leírások tájékoztató jellegűek, a fényképek illusztrációk, kérjük amennyiben a termékkel kapcsolatban kérdése merül fel, keresse bizalommal kollégáinkat! Az esetleges eltérésekből adódó károkért cégünk nem vállal felelősséget!

Tovább
Tulajdonságok
Milyen: Női
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Adidas Edző Sportmelltartó TF BRA - SOLID AY3103" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: