Betöltés...

Chicco Napszemüveg 3-5 év, 36m+, 2023 UVA, UVB szűrő

Ár: 5.990 Ft

Lila keret, cicaforma. Chicco napszemüveg.
Életkor jelölés: 36M+, mely méret kb. 3-5 éves korra ideális.
Szűrőosztály: 3-as , magas napfényszűrő védelem, erős napfényhez.
Tartozékok: átlátszó kemény műanyag tárolótok és Chicco feliratos szemüveg-törlőkendő.

Chicco napszemüveg. Jól ellenáll az ütődéseknek. Puha és rugalmas keret.
A TPE speciális műanyagból készült hajlékony, "gyűrhető" keret biztosítja, hogy a kicsi, de intenzív mozdulatokra képes baba- és gyerekkezek ne tudják a szemüveget eltörni, amikor fel- vagy leveszik a szemüveget, széthajlítják a szárakat, összehajtják a keretet, vagy ha a szemüveg leesik a földre. 
A jó karcállóságú, polikarbonát anyagú lencse grafitszürke színárnyalattal a legkellemesebb a szemnek az utcai viselés során.
Nagyfokú védelem a napfény ellen. Védi a szemet a napfény káros hatásaitól és a napfénynek való kitettségtől. Magas 100% védelem UVA, UVB sugarak ellen. Szűrőkategória: 3-as, magas védelem a napsugárzás ellen. CE jelzés.
TUDTA?: összesen 4 szűrőosztály van, a negyedik már a munkavédelmi szemüvegek kategóriája, tehát a 3-as besorolás magas szűrési képességet jelent a normál viseletű napszemüvegek esetén.
TUDTA?: A baba- és gyerekszemek megbízható védelmet igényelnek, mivel a gyerekek szemstruktúrája még olyan, hogy mélyebben be tudnak hatolni a napsugarak, mint a felnőttek esetében, és emellett a baba- és gyerekszemek szűrőképessége is sokkal alacsonyabb szintű mint a felnőtteké, tehát a napszemüvegnek magas szűrési védelmet kell biztosítania.

Tovább
Tulajdonságok
Milyen: Gyerek
Ruhakereső: Napszemüveg
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Chicco Napszemüveg 3-5 év, 36m+, 2023 UVA, UVB szűrő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: