Betöltés...

Divoom Pixel Slingbag-C 4,7" Válltáska - Fekete

Ár: 30.410 Ft

Beépített USB és kábel4,7" kijelzőBluetooth 5.0 kapcsolatVíz- és ütésállóMi dönthetjük el, hogy mit viselünk a hátunkon. A DIVOOM Pixel válltáska egy beépített, 16x16-os RGB LED panellel rendelkezik, amelyet  telefonunkkal kedvünkre testreszabhatunk. Közösségi funkcióinak köszönhetően elkészült alkotásainkat megoszthatjuk másokkal, valamint letölthetjük bárkinek a nyilvános művét és használhatjuk azt.
Szórakozásra készültEz egy vicces ledes táska, amely a képernyőn megjelenő pixel art-tal tetszés szerint testre szabható. A Divoom APP rengeteg beállított képet készített, vagy választhatsz, hogy saját képet hozol létre szöveggel vagy anélkül. Nagyszerű lenne viselni egy éjszakai kiruccanáson vagy egy rave-en, hogy kifejezd magad és kreatív legyél útközben.
Tartsa távol a vizet a vízzelAz anyag magas fényű és víztaszító tulajdonságokkal rendelkezik, rugalmas és kopásálló, kényelmes, sima és gyűrődésmentes, könnyű és környezetbarát.
Tartson mindent rendbenA táska lehetővé teszi, hogy tárolja a LED-kijelzőt tápláló power bankot, a középső táska belsejében több különálló rekesz van, elegendő hely az iPad mini, a smink, a zsebkendő, a kulcsok és még a vizes palack számára is. A vízálló kereszt táska hátsó táskával rendelkezik az iPhone és a pénztárca tárolására, így ideális nappali táskává válik
Könnyen viselhető vagy levehetőÁllítható vállpánttal tervezték, így a válladon vagy a derekad körül is hordhatod. A heveder rögzítője egy igazán erős mágnessel rendelkezik, amely szilárdan rögzíti a hevedercsomagot. Míg a csat könnyen levehető, ha meghúzza a kötelet a csaton.

Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Divoom Pixel Slingbag-C 4,7" Válltáska - Fekete" című hirdetést látja. (fent)