Betöltés...

Rózsaszín kocka hátizsák

Ár: 14.756 Ft

Szellem
A "Spirit" hátizsák ideális választás, ha középiskolás vagy, vagy ha szereted a sportot. Ez a hátizsák 2 nagy rekesszel rendelkezik, amelyekben elegendő hely van laptop, sporteszközök és iskolai notebookok/könyvek számára. A hát jól párnázott, és stabilizáló mellkasi hevederrel rendelkezik, amely kényelmesebbé teheti a napját. Az oldalsó zsebek rugalmas szalaggal készülnek, tárolhatók bennükvizes palack vagy esernyő. Természetesen a legnagyobb rekeszben van egy laptop nyílás.



Tartósság

A megerősítések minden oldalon növelik a tartósságot. Biztonságos, jó minőségű, vízálló anyagokból készül.

 

Többlet

Külön rekeszekkel rendelkezik a 15,6 hüvelykes laptop és a 10 hüvelykes táblagép védelmére. Az oldalsó zsebek rugalmas szalaggal rendelkeznek, 0,7 literes palack vizet tárolhat.
Méretek: H 44 L 32 W 20
Súly: 680 g
Térfogat: 27L



Tágas rekeszek
A legnagyobb rekeszben van egy laptoptartó, amely horoggal és nagy zsebbel záródik. A középső rekesz elég nagy az iskolai felszereléshez. Az elülső zseb elég tágas ahhoz, hogy a személyes tárgyakat kéznél tartsa.

 

Fenséges a részletekben

A belső bélés anyaga hullámmintával van nyomtatva, amely friss megjelenést ad. A hátoldalon hímzett szöveg található.

 

Egy adag humorral
Minden hátizsáknak van egy kis humora, mert a kék óceán magával ragadó belső bélése hullámokkal véletlenszerűen lett kinyomtatva, egy szöveg. Fedezd fel azt, aki hív!



Vigasz
Nem kötünk kompromisszumot a kényelem és a stílus között. Inkább elegánsan kialakított hátizsákokat készítünk, amelyek kényelmes viseletet is biztosítanak. A hátsó rész kényelmes és jól bélelt, lélegző hálóval is rendelkezik. A vállpántok párnázottak és állíthatók, így tökéletesen illeszkednek a testéhez.



Gyártási hely:Szerbia

 

Súly: 750 gr

 

Ajánlott életkor: 14 év +

Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Rózsaszín kocka hátizsák" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: