Betöltés...

Angyal jelmez szárnyakkal

Ár: 2.390 Ft


@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }
p { line-height: 115%; margin-bottom: 0.25cm; background: transparent }

NAGYSZERŰ SZETT - Az angyal jelmez egy kétrétegű, rugalmas pánttal ellátott szoknyából és az Angyal szárnyaira emlékeztető fehér szárnyakból áll. A szárnyak készítéséhez használt fehér tollak kiváló minőségűek, nagyon finom és bársonyos tapintásúak. Ahhoz, hogy a szoknya gyönyörű legyen, viselj alatta fehér leggingset vagy harisnyát.

ANGYAL - az Angyal szett kiváló minőségű anyagokból készült, egyedi és időtálló. A szintetikus tollakból és pelyhekből készült szárnyak átfedő szerkezet segítségével vannak kartonra erősítve, ami valósághű megjelenést biztosít.

ANGYAL JELMEZ KARÁCSONYRA - az Angyal jelmez a leggyakoribb ötlet a mesejátékhoz, a téli bálhoz, a karácsonyi műsorokhoz vagy a farsangi bálhoz. A jelmez tematikus partikra és iskolai előadásokra is tökéletes lesz.

KARÁCSONYI ATMOSZFÉRÁT TEREMT - pozitív érzelmeket idéz elő, és ünnepi hangulatot teremt a karácsonyi rendezvények és dekorációk során.
MŰSZAKI ADATOK:


Szín: fehér
Anyag: műanyag, gumi
Levél méretei: 52 x 37 cm
Szoknyaméretek: 18-38/ 30 cm
Súly: 113 g
Súly csomagban: 263 g



 


A TARTALOM:



Szárnyak
Szoknya


Hagyd, hogy gyermeked úgy érezze magát, mint egy mennyei földről származó lény. Az Angyal jelmez segítségével egy gyönyörű, ártatlan angyal szerepébe bújhat, látványos fehér szárnyakkal. Minden gyermek számára nagyszerű szórakozás egy előadáson vagy farsangi bulin részt venni - egy gyönyörű Angyal jelmezzel még jobb.



Tovább
Tulajdonságok
Milyen: Gyerek
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.21
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Angyal jelmez szárnyakkal" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: