Betöltés...

Dollcini, férfi hátizsák, utazás/munka/divat, 433141, fekete, 30 x 14 x 44 cm

Ár: 17.990 Ft

【Tartós anyag】 Az alkalmi hátizsák kiváló minőségű vízálló és strapabíró Oxford szövetből készült, sima cipzárral és puha párnázással biztosítják a napi tartósságot. Professzionális irodai táskák, ultravékony USB-töltő aktatáskák, nagy hátizsákok egyetemisták és középiskolások számára, alkalmasak fiúknak, lányoknak, tinédzsereknek, felnőtteknek.
【Nagy és rugalmas, tágas】 32 * 17 * 48 cm hüvelyk, kompressziós kapacitása 25 liter. A teljesen kibővített cipzár 30%-kal - 37 literrel növeli a csomagolóteret. Három fő zseb 7 belső rekesszel - párnázott laptop tok x1, tablet tok x1, hálós rekesz x3, alaprekesz x2. A legjobb az egészben, hogy a hátoldalon található lopásgátló táska biztonságban tartja a tárgyakat
【Többszörös hordtáska】 Napi hátizsákként használva a háti pánt lehetővé teszi a hátizsák rögzítését a poggyászfogantyúhoz és a rejtett hátizsák pántokhoz. Kényelmes külső USB-port Az utazási hátizsák beépített töltőkábele kényelmesebb módot biztosít a telefon töltésére, megszabadítva a kezét a power bankoktól. Jó választás túrázáshoz, utazáshoz, kempingezéshez, hegymászáshoz, kerékpározáshoz és egyebekhez.
【Ergonómikus kényelmi kialakítású utazási hátizsák】 A többpaneles légáramlási kialakítás extra párnázást biztosít a kényelem és a maximális háttámasz érdekében. Állítható derékpánt és légáteresztő hálós vállpántok bőséges habszivaccsal, hogy csökkentsék a vállnyomást.

Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "Dollcini, férfi hátizsák, utazás/munka/divat, 433141, fekete, 30 x 14 x 44 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Tok