Betöltés...

BROKIG Férfi Melegítőnadrág S-es (Sötétszürke)

Ár: 9.890 Ft

Ez a férfi S-es méretű sötétszürke pamutnadrág a kényelem és stílus tökéletes egyensúlyát kínálja. Kiváló minőségű pamut anyagból készült, mely puha és lélegző. Az időtlen szürke szín könnyen kombinálható, és alkalmas mindennapi viseletre vagy különleges alkalmakra. A kényelmes szabás és a stílusos megjelenés teszi ezt a nadrágot egy igazi ruhatári alapdarabbá.● Szállítási idő: 1-2 munkanap

● Termékvisszaküldés: 28 munkanap

● Garancia: 12 hónap

Termékleírás- Férfi jogging alsó két elülső zsebbel, egy rejtett jobb oldali cipzáras zsebbel.- Kényelmes és megbízható férfi tréningnadrág a comb belső részén többszövetből készült hálóval, amely biztosítja a nyújtást, hogy kényelmes legyen edzés közben.

- A férfi edzőtermi kocogók könnyen fel- és lecsatolható bokacipzárral rendelkeznek.

Anyaga: 65% pamut, 35% poliészterA több szövetből álló konstrukció rugalmasságot és kényelmet biztosít.

A férfi futónadrág alkalmas edzőterembe, alkalmi, otthoni, szabadtéri sportokhoz, mint például edzés, fitnesz, edzés, kocogás, kosárlabda, horgászat, baseball, túrázás, testépítés, tánc stb. és bármilyen szabadidős tevékenységhez.



-【Mérettáblázat】 S (derékbőség 26-30 hüvelyk)M (derékbőség 28-32 hüvelyk)L (derékbőség 31-35 hüvelyk)XL (derékbőség 34-37 hüvelyk)XXL (derékbőség 36-41 hüvelyk)Megjegyzés: Ha a laza szabást kedveli, növelje a méretet.

Tovább
Tulajdonságok
Milyen: Férfi
Ruhakereső: Sportruházat
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "BROKIG Férfi Melegítőnadrág S-es (Sötétszürke)" című hirdetést látja. (fent)