Betöltés...

ZIPPER SLIMMER SAUNA BELT Fogyasztó, zsírégető sportöv

Ár: 2.790 Ft

A fogyasztó öv elasztikus, neoprén anyagból készült. A test által termelt természetes hőt felhasználva szauna effektust hoz létre, ami a zsírszövetek bomlásának gyorsítását eredményezi. Alkalmazható gyors és fáradság nélküli súlycsökkentésre, a felesleges zsírpárnák eltüntetésére a ruha alatt viselve, teljesen észrevétlenül. Az öv által kibocsátott hő segít elvékonyítani a lerakodott zsírdepókat, méregtelenít és izomnyugtató hatású. Optikailag azonnal karcsúsítja az alakot és rendszeres használatával jelentős súlyfeleslegtől szabadulhat meg
Ez a karcsúsító öv tökéletes edzéshez is, mivel javítja a testtartást, megtartja a test által termelt hőt és segít megszabadulni a visszatartott folyadékoktól.
Termékjellemzők
Megtartja a test hőmérsékletét.
Ruha alatt is viselhető, diszkrét.
A testhez simulva megfelelő tartást ad.
Férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott.
Szükség szerint méretre állítható cipzárral.
Kiváló a törzs, a has és a derék formálására.
Sportoláshoz vagy akár a mindennapi munka során is használható.
Használata Kényelmesen, akár olvasás, tévénézés, házimunka, kertészkedés vagy munkavégzés közben is észrevétlenül használható. Még gyorsabb és intenzívebb hatás érhető el azonban, ha sportolás közben használja, mert mozgás során a zsírszöveteket fellazítva a felesleges zsír könnyebben eltávozik a szervezetből.
Mérete Hossza kb. 68-94 cm. Szélessége kb. 26 cm. 5 fokozatú cipzár segítségével tetszőlegesen állíthatja méretét, hogy mindenkire jól passzoljon.
Összetétele neoprén (65) és poliészter (35).
Tisztítása Mosás csak kézzel langyos vízben.
Színe kék
 

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.25
Eddig megtekintették 50 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "ZIPPER SLIMMER SAUNA BELT Fogyasztó, zsírégető sportöv" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Öv