Betöltés...

HOT SHAPER Fogyasztó öv

Ár: 3.490 Ft

Gyorsabb fogyás
A Hot Shapers öv viselésével négyszer gyorsabban izzadhat és ezáltal fogyhat, mint ha más nadrágot viselne Az izzadás által a megfelelő helyen fog karcsúsodni rövid idő alatt. Az intelligens Neotex anyagnak köszönhetően a testhőmérséklete megemelkedik, így a lehető legtöbbet izzadhat edzés, futás, kutyasétáltatás, házimunka vagy akár TV nézés közben.Amint hozzáér a bőréhez, a Hot Shapers megemeli a testhőmérsékletet. Ahogy a hőmérséklete emelkedni kezd, az izzadás is megkezdődik, ezzel együtt megindulhat a zsírégetés is, aminek következtében "leolvadhatnak" a zsírpárnák a hasról, a derékról, a teljes test pedig könnyebben tisztul meg az ártalmas méreganyagoktól.
Bármilyen tevékenység során kiválóan használható, mivel láthatatlanul és szárazon bújik meg a ruházat alatt. Nem kell aggódnia, hogy izzad, azt csak Ön fogja tudni. A szövet belső rétege növeli a testhőmérsékletet, de a Hot Shapers külső rétege mindig száraz marad.
Titka A Hot Shapers öv speciális anyagból a Neotex intelligens szövetből és technológiával készült, amely növeli a test hőmérsékletét és segít a verejték, az izzadság kibocsátásában, aminek köszönhetően gyorsabban fogyhat. A Neotex hatása befolyásolja a szervezetben a zsírszövetek bomlását és a fogyást az érzékeny testrészekről. Serkenti az intenzív izzadást edzés, séta, kocogás vagy gyaloglás közben, házimunka végzésénél, de még a televízió előtti pihenésnél is.
Tulajdonságok
Bármely textil alá felvehető.
Segíti eltüntetni a hasi zsírpárnákat.
Kihozza a maximumot az edzéseiből.
Saját, speciális hasi szaunára tehet szert.
Minél többet viseli, annál látványosabb változásokat érhet el.
Anyaga puha és könnyű, így viselheti önmagában, de akár egy másik ruhadarab alatt is, ahol mindig láthatatlanul bújik meg.
A verejtékezésnek köszönhetően nem csak súlyából veszíthet, hanem megszabadulhat a bőre alatt felhalmozódott ártalmas méreganyagoktól is.
 Univerzális méret
 

Tovább
Tulajdonságok
Ruhakereső: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.07
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Ruha rovaton belül a(z) "HOT SHAPER Fogyasztó öv" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Öv
EU