Betöltés...

Fifa 21 - 2200 FUT Points (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 25.104 Ft



A JÁTÉKRÓL

A kód tartalma:

- 2200 FUT Points



A FUT-pontok a FIFA 21 játékbeli fizetőeszköze. A FIFA-pontokkal csomagokat vásárolhatsz, és segítheted az Ultimate Team összeállítását, vagy részt vehetsz az Ultimate Drafton. Állítsd össze álomcsapatodat, és játsszatok együtt a FIFA legnépszerűbb játékmódjában.



Az alapjátékról:



A FIFA 21 az EA Vancouver által fejlesztett és az EA Sports által kiadott labdarúgó sportjáték. A videojáték fejlesztéseket kínál a különböző játékmódok, köztük a FIFA Ultimate Team, a Volta és a Karrier módok terén. A játékmechanika is megújult, még intuitívabb irányítást kínálva. A FIFA 21-et pozitívan fogadták a kritikusok, akik dicsérték a javított játékmechanikát, a további játékosok I FUT módját és az igényes karrier módot.



Játssz okosan

A korábbi részekhez hasonlóan a FIFA 2021 is továbbfejlesztett játékmechanikát vezet be, hogy még izgalmasabbá tegye a mérkőzéseket. Az első újdonság a labdarúgók továbbfejlesztett intelligenciája. A magas tudatossági statisztikával rendelkező csatárok mostantól jobban odafigyelnek a pályán kialakult helyzetekre, és elkerülhetik a felesleges szabálytalanságokat. Hasonlóképpen, a védők is figyelni fognak a csatárok akcióira, lekötik őket, és nem tudják megfelelően fogadni a labdát. A játékosnak minden passzt alaposan meg kell fontolnia, hogy elkerülje a felesleges labdabirtoklás elvesztését. A kapusok viselkedése is javult; most már jobban védik a lövéseket az oszlopok közelében, így nem lesz olyan könnyű kijátszani őket, és a labdát valamelyik sarokba küldeni.



Töltse ki a végső csapatot

A FIFA Ultimate Team visszatér az F21-ben. A nemzetközi labdarúgás múltjának és jelenének 100 sztárja szerepel a listán, amely 11 új névvel bővült. Mostantól a játékos olyan sztárokat választhat, mint Eric Cantona, Puskás Ferenc, Petr Cech, Fernando Torres és mások, és kipróbálhatja legendás futballtudásukat a többi játékos elleni online mérkőzéseken. A játékos speciális kártyákkal fejlesztheti majd a focistája statisztikáit, amelyeket a játék során meghatározott cselekedetek elvégzéséért kap. A FUT újdonsága a kooperatív mód, amelyben a játékosok együtt dolgozhatnak a mérkőzések megnyeréséért a Division Rivals, Squad Battle és Friendly módokban. A játékosok testre szabhatják majd FUT-stadionjukat pirotechnikával, dekorációval és szabadon választott zenével. A FUT Top 100-as ranglistája Top 200-ra bővült.



Kövesd az álmaidat a karrier módban

A karrier módot jelentősen továbbfejlesztették a sorozat korábbi részeihez képest. A mérkőzésszimuláció során ahelyett, hogy tétlenül nézné a játék eseményeit, a játékos közvetlenül részt vehet a mérkőzéseken zajló eseményekben. A szimuláció megállítása egy büntető vagy egy szabadrúgás elvégzéséhez gyakran eldöntheti a mérkőzés végeredményét. A játékos a csapatában lévő játékosok számára különböző pozíciókat is választhat, képességeiktől függően. A nagy sebesség- és állóképességi statisztikákkal rendelkező védőből ígéretes középpályás vagy akár csatár is válhat. A játékosok mozgatása a pályán segíthet fejleszteni a képességeiket, és kerekebb labdarúgókká teheti őket.



Játssz a világ körül, VOLTA-stílusban

A FIFA legutóbbi részében bevezetett VOLTA mód lehetővé teszi, hogy a játékos a FIFA Street sorozathoz hasonló mérkőzéseken vegyen részt. A játékos egy legfeljebb öt focistából álló csapatot irányít, a mérkőzés típusától függően különböző szabályokkal. A VOLTA mód helyszínei között szerepelnek Florida és Brazília forró utcái, az angol autópályák alatti rögtönzött stadionok és a dubaji felhőkarcolók tetején található, gyönyörű pályák. A VOLTA módban található egy The Debut nevű történetmód. A játékos karaktere csapatával beutazza a világot, versenyeket nyer, találkozik a futball sztárjaival, köztük az AC Milan legendás csatárával, Kaká-val.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Fifa 21 - 2200 FUT Points (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: