Betöltés...

7 Days to Die (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 22.798 Ft



A JÁTÉKRÓL

A 7 Days to Die egy nyílt világú játék, amely a belső nézetes lövöldözős, a túlélőhorror, a tower defense és a szerepjátékok egyedülálló kombinációja. Játssz a meghatározó zombis túlélő sandbox szerepjátékkal, amely elsőként jelent meg.



Navezgane vár rád!

A 7 Days egy brutálisan könyörtelen, élőhalottak által elözönlött posztapokaliptikus világban játszódik, egy nyitott világú játék, amely a belső nézetes lövöldözős, a túlélőhorror, a tower defense és a szerepjátékok egyedülálló kombinációja. A harcot, a tárgy készítést , a fosztogatást, a bányászatot, a felfedezést és a karakterfejlődést úgy mutatja be, hogy a rajongók világszerte elragadtatottan fogadták.



Játékmenet

Készítsd el saját karakteredet, és alakítsd tovább a karakteredet a játékban a ruházat és páncélzat hatalmas választékával, amit kézműveskedhetsz vagy zsákmányolhatsz a világban. Találkozz számos kereskedő NPC-vel, akik árukat vásárolnak és adnak el, valamint jutalomért küldetéses munkákat kínálnak. Dolgozz együtt, hogy településeket építsetek, vagy egymás ellen, más játékosok bázisain portyázva, ez tényleg csak rajtad múlik egy olyan pusztaságban, ahol zombik és törvényen kívüliek uralják a földet. Élvezd a sok egyedi küldetéstípust, amelyet több mint 550 helyszín támogat. Találkozz közel 60 egyedi zombi-archetípussal, köztük különleges fertőzöttekkel, akik egyedi viselkedéssel és támadásokkal rendelkeznek, amelyek a végtelen kihívás érdekében egyre nehezebbé válnak. Ültess és termessz kerteket a fenntartható erőforrásokért, vagy menj ki a vadonba, és vadássz több mint egy tucat egyedi vadállatra. Kutass a világban a legjobb fegyverek, szerszámok és páncélok után, 6 minőségi tartományban, amelyek több ezer variációs lehetőséget biztosítanak. Egészítsd ki a tárgyakat modok sokaságával.



Jellemzők:

- Fedezz fel hatalmas, egyedi és változatos környezeteket

- Élj túl élőhalottakat egy teljesen elpusztítható és alakítható világban

- Dolgozz együtt települések építésén vagy egymás ellen, más játékosok bázisainak fosztogatásával

- Az épületek és terepalakzatok összeomolhatnak szerkezeti sérülések vagy rossz épülettervezés miatt

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "7 Days to Die (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: