Betöltés...

Hand of Fate 2 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.973 Ft



A JÁTÉKRÓL



A Sors keze 2 egy börtönmászó, amely a sötét fantázia világában játszódik. Sajátítson el egy élő társasjátékot, ahol a kaland minden szakasza az Ön által választott legendás találkozások fedélzetéből merül fel! Válassz okosan - ellenfeled, a rejtélyes kereskedő nem fog ütéseket húzni, amikor bosszújának eszközévé formál.



Az asztal megváltozott, de a tét változatlan: élet vagy halál!



A JÁTÉK FŐBB JELLEMZŐI:



- Átalakult világ - 100 év telt el azóta, hogy a kereskedőt elbitorolták, és az élet és a halál új mestert nyert.

- 22 izgalmas új kihívás, amely a végső szintre emeli a fedélzetépítési készségeidet - vadászj ördögi orgyilkosokat, egyesítsd újra a csillagokon átívelő szerelmeket, vagy építs egy erődöt, hogy ellenállhassanak egy portyázó támadásnak!

- Minden új társszereplő segítségét igénybe veheti - álljon össze velük a csatában, vagy engedje meg, hogy az Ön javára hajtsák be a társasjáték szabályait!

- Több száz új találkozás, műtárgy és tárgy kereshető és frissíthető.

- Fokozott akció-RPG harc - aprítson ellenségeket gyors, kétkezes tőrökkel, vagy brutalizálja őket nehéz kétkezes kalapácsokkal. Építsd fel a kombinált méteredet, hogy felszabadítsd az erőteljes speciális támadásokat!

- Vegyen részt új ellenségekben, amelyeket teljesen új kártyaruhák egyesítenek - Keresztezzen fegyelmezett birodalmi katonákkal, tisztítsa meg a korrupt mutánsokat és védje le az északi portyázókat.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Hand of Fate 2 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: