Betöltés...

Outriders (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.678 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az Outriders brutális és véres harcai a frenetikus lövöldözést, az erőszakos képességeket és a mély szerepjáték-rendszereket ötvözi, hogy egy igazi műfaji hibridet hozhasson létre, amely egy eredeti, sötét és kétségbeesett sci-fi univerzumban játszódik. Az intenzív lövöldözést és egyre furcsább fegyvereket és felszereléseket kombináló Outriders számtalan órányi játékidőt kínál az iparág egyik legjobb lövöldözős fejlesztőjétől - a People Can Fly-tól.



Egy halállal teli utazás

Miközben az emberiség elvérzik az Enoch lövészárkaiban, létrehozod a saját Outrider-edet, majd útnak indulsz ezen az ellenséges bolygón. A változatos világot felölelő gazdag történetmeséléssel magad mögött hagyod a First City nyomornegyedeit, hogy erdőkön, hegyeken és sivatagokon átkelve egy titokzatos jel nyomába eredj.



Válassz négy egyedi játéklosztály közül!

Válassz négy különböző játékosztály közül, amelyek mindegyike egyedi képességekkel rendelkezik, hogy meghatározd személyes játékstílusodat. Intézd el az ellenségeidet, mint a Trickster, égesd el őket, mint a Pyromancer, pusztítsd el őket közelről, a Devastator-ként, vagy támadd meg őket távolról, a Technomancer képességeinek köszönhetően, aki nem ás, mint a nehézfegyverek mestere.



Ne csak legendásnak nézz ki, hanem érezd annak is magad!

Szereld fel magad egyedi, brutális, nehéz fémből és vad szerves anyagokból készült, egyedi sci-fi dizájnnal rendelkező fegyverekkel és felszerelésekkel. A megjelenésedet pedig könnyedén átváltoztathatod bármelyik összegyűjtött felszerelésedére.



Hozd létre a saját halálos játékstílusod!

Fedezz fel számtalan játékstílust, hogy új és egyedi módon zúzd szét az ellenségeidet. Alakítsd tökéletesre a felszerelésedet és fegyvereidet a felszereléseid több száz modjával, több osztályalapú képességfával és attribútumpontokkal. Ha a karaktered tökéletes, a világszint növelésével fokozhatod a küzdelmet, hogy nehezebb ellenségekkel nézhess szembe, valamint jobb zsákmányra tehess szert.



Apokaliptikus végjáték

Tedd próbára képességeidet az Expeditions-ben: 18 kézzel készített, egyedi mechanikával és kihívásokkal rendelkező végjáték-szinten. Valamint még nagyobb borzalmak várnak majd rád a The Trial of Tarya Gratar-ban, egy intenzív dungeon crawl-ban, ahol kegyelmet nem ismerő Boss-okkal szálhatsz szembe.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Outriders (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: