Betöltés...

DG2: Defense Grid 2 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.930 Ft



A JÁTÉKRÓLA Defence Grid 2, a DG2 a Hidden Path Entertainment 2008. évi védelmi hálójának: A felébredés folytatása. A Defense Grid 2 meghatározva a sávot a végső toronyvédelmi játéknak, új világokat és fenyegetéseket mutat be a toronyelhelyezési stratégiák tesztelésére. Merész, új megjelenés, vonzó egyjátékos kampány, valamint új játékmódok, online játékos-versus és többjátékos együttműködés hozzáadása révén minden átjátszás szórakoztató új lehetőségeket és kihívásokat jelent.



A DG2 egy történeti kampányt tartalmaz, amely 21 lenyűgöző térképet, dinamikus szintű mozgást, kibővített történetet és szereplőket tartalmaz, több száz kihívásmódbeli élményt, új többjátékos módot, eljárással vezérelt audio pontszámot és a játékosok képességét saját szintjük felépítésére. A DG2 bemutatja a játékosokat a DG Architect-hez is a PC-n, a Steam Workshophoz csatlakoztatott szint létrehozó eszközkészletben, ahol a játékosok létrehozhatják saját egyedi szintjeiket, hogy megosszák őket, és esetleg akár eladják, ha kiválasztják.



A Steam Special Edition további tartalmat tartalmaz a DG2 játék közbeni és a színfalak mögötti történetek körül. Ha megvásárolja vagy frissíti a speciális kiadást, akkor az alábbiakat kapja: - A kitartás kérdése: 30 perces flash-alapú audiolejátszás, amely a számítógépen karakterhangokkal és koncepciótervtel bír, a Hugo-díjas író, Mary Robinette Kowal új eredeti történetéből. , amely a Defense Grid eseményei között zajlik: Containment and Defence Grid 2, - A 312 oldalas PDF-fájl a Russ Defense, a riporter és a beágyazott Russ Pitts "The Defense of Defence Grid 2: A teljes történet a játék mögött" című könyvéről a fejlesztőcsapat a játék teljes fejlesztési ciklusa alatt, - egy 73 oldalas PDF a művészeti könyvből: A védelmi rács művészete, amely bemutatja a koncepció művészetét az eredeti védelmi rács fejlesztése során, és - egy 123 oldalas PDF a művészeti könyvből :



A PC DG2-jét részben a Dracogen, egy magánbefektető finanszírozta, miután a 2012-es Kickstarter kampány finanszírozta az eredeti játék DLC-jét, a Defense Grid: Containment-t. A DG2-t a Hidden Path Entertainment fejlesztette ki, az 505 Games kiadta.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "DG2: Defense Grid 2 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: