Betöltés...

Streets of Rogue EU (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 13.207 Ft



A JÁTÉKRÓL

Harcolj, lopakodj és törj utat magadnak a véletlenszerűen generált városokban. Olyan, mintha a Nuclear Throne találkozna a Deus Ex-szel, a GTA anarchiájával vegyítve. A Rogue-lite találkozik a magával ragadó szimulátorral, és teljesen megőrül.



Akciódús őrület

A Streets of Rogue egy rogue-lite a játékos választási lehetőségeiről, a szabadságról és az anarchikus szórakozásról. A játék olyan gyors tempójú felül nézetes rogue-lite-okból merít ihletet, mint a Binding of Isaac és a Nuclear Throne, és a Deus Ex-hez hasonló RPG-k szabad, kísérletező, emergens játékelemeit is hozzáadja.



Procedurálisan generált térkép komplex MI-vel

Ahelyett, hogy egy dungeonban játszódna, a játék egy működő, procedurálisan generált városban játszódik, ahol komplex AI tájékoztatja az élet minden területéről származó lakosokat, akik csak próbálnak boldogulni a mindennapi tevékenységeik során.



Játszható karakterek

Olyan katonaként fogsz játszani, aki először lő, és csak utána kérdez? Egy lopakodó orvos, aki kloroformot és nyugtatónyilakat használ, hogy csendben leszámoljon az ellenféllel? Egy kedves csapos, aki a legfélelmetesebb őrökön is át tudja beszélni magát? Vagy mit szólnál egy hiperintelligens gorillához, aki megmenti a többi ketrecbe zárt gorillát, hogy egy kis mozgósított gorillahadsereget alkosson?



- Játszd a játékot a te módszereid szerint! Nem akarsz megölni senkit? Nem gond! Szeretnéd feltörni a számítógépeket? Megvan a megoldás!

- A véletlenszerű világgenerálás és a teljesen extrém játékmenet változatossága azt jelenti, hogy 600 órán keresztül játszhatsz, és nem fogsz unatkozni! De most komolyan, menj ki a szabadba!

- Szuperfejlett mesterséges intelligencia, ami nem tűri a tehetetlenségedet! Győzd le ezeket a virtuális embereket, és érezd magad felsőbbrendűnek a számítógépednél!

- Játssz több mint 20 (és egyre több!) vadul különböző karaktertípussal! Csapos, tudós, hacker, gorilla - hé, valószínűleg a te munkád is benne van!

- Eszméletlen nagy választéknyi tárgy! Zsugorsugarak, hipnotizáló eszközök, boomboxok, medvecsapdák, ételfeldolgozók... Ó, és fegyverek is.

- A 4 játékos online és helyi kooperatív módban brutálisan elpusztíthatod a gorillákat ÉS a magányt!

- Vezess bandát, szabadíts fel rabszolgákat, igyál sört, csípj el szellemeket, válj vámpírrá, zsugorítsd össze az embereket és taposd el őket. A valaha készült legőrültebb változatos játék.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Streets of Rogue EU (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)